Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Dediğiniz olsa dahi bir nebze iyi yorumluyorum ben..
En azından müslümanları sadece terorist olarak göstermiyorlar en azından bir prototip olarak sunuyorlar..Bir kişinin ön yargısının yıkılması dahi büyük bir cihattır..
|
İlgilendikleri alan açık ve net : Dikkatli incele...
Alıntı:
EWI'nin Yönetim Kurulu üyeleri arasında bir dönem Başkan Barack Obama'nın Ulusal Güvenlik danışmanlığını yapan General James L. Jones, yine eski ABD Dışişleri bakanlarından Condoleezza Rice gibi isimler bulunuyor.
|
Alıntı:
Videoda, eski Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan, eski ABD başkanlarından Bill Clinton, yine eski ABD Dışişleri bakanlarından James Baker ile Madeleine Albright'ın, Hocaefendi hakkındaki kişisel görüşlerini ifade eden sözlerine yer verildi. Hocaefendi'nin teröre karşı net tutumuyla takdir topladığı belirtilirken, Washington Post gazetesine verdiği demeçteki, "Müslüman, terörist olamaz, teröre bulaşan kimse de Müslüman kalamaz." sözlerine vurguda bulunuldu.
|
Alıntı:
"Bazıları vahşete başvurdular; ve dinleri adına masum insanları öldürdüler. Din adına teröre başvurmaktan daha uzak bir şey olamaz İslam'da
|
Masum insanlar yalanlarını düzenleyenler... Milyonlarca masum müslüman'ı katledenler...! Onlara yani kendilerine bir kelime etmez iken ! İslam'ın hakkıyla harici cihadına konuştukları çok açık ve net ! Allah c.c. onları kahretsin... Nasılda yalan söylüyorlar...!