![]() |
#1 |
![]() Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar simitçinin sepetini yere fırlattı, saçılan simitleri polisler topladı.
![]() Namık Türkan (19), içinde simit bulunan sepetiyle İlkadım 19 Mayıs Bulvarı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürürken Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile karşılaştı. Zabıta ekipleri, seyyar satıcılık yaptığı gerekçesiyle Türkan’la bir süre tartıştı, ardından elindeki sepeti alarak yere fırlattı. Sepetteki simitlerin bir kısmı etrafa dağıldı. Olayı gören polisler, simitleri tek tek toplayıp sepete yerleştirerek, Türkan’ı olay yerinden uzaklaştırdı. Zabıtanın sepeti yere fırlatmasına tepki gösteren Necmi Yılmaz, "Zabıtalar, evine ekmek götürmek için çalışan bir kişiye çok sert davrandı. Ailesini geçindirmek için simit satan insanlara yapılan bu tür davranışlar zabıtalara hiç yakışmıyor. Simit sepeti yere atılmak yerine el konulabilirdi. Yapılan hareket çok onur kırıcı" değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz, simitlerin polisler tarafından toplanmasını ise örnek davranış olarak nitelendirdi. http://www.posta.com.tr/turkiye/Habe...rticleID=74681
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu zabıtaları sevmiyorum ya nedense ama tabi bizim buradakiler şu yakamıza yapışan romanları kovalamak yerine limoncuyla simitçiyle uğraşıyorlar :=)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adam hirsizlik yapmiyor, namussuzluk yapmiyor...
alin teriyle ekmegini kazaniyor. Seyyar saticilik yasaksa, kesersin cezasini olur biter. Zabitasin padisah degil...haddini bil görevini yap. Seyyar olmayan hirsizdan namussuzdan daha cok seyyar ama namuslu saticilara saygi göstermesini ögrenmeli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hangi meslekten olursa olsun insana insan gibi davranma terbiyesinden yoksun olanları Allah ıslah etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah akıl fikir iman izan versin ...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ekmek insanımızın en fazla kutsadığı nimetlerin başın da gelmektedir.
Yere bile düştüğünde o nu alır öpücük yağmuruna tuttuktan sonra başımız değdirerek gerekli saygıyı her zaman gösteririz. O kadar ki kırk gün ekmek yemezsek ancak ölebileceğimiz ,ama 4 -5 gün su içmediğimiz takdir de sonu ölümle bitecek her türlü hastalığa yakalanmak suretiyle su gibi bir nimetin bile önündedir ekmek. Ekmek gibi ya da konu gereği simidin halkımız tarafından kutsanmış bir nimetin yerlerde sürünmesi ,dar gelirlinin kazanmak için sabhtan akşama kadar ter döktüğü ,ekmek familyasının bifteği konumun da bulunan simidin yerlerdeki saçılmış hali ancak bizim zabıtaların becerebileceği bir eylemdir. Bravo onlara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
![]() Şimdi başka bir olay olsaydı yüz tane yorum gelirdi cemaat polisi falan diye ![]() Baktım kamber yok ,kambersizde düğün olmaz.. Dedim konunun hatırı kalmasın cemaate selam çakmadan edemedim... ![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|