Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-19-2011, 18:30   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Söylediğini kabul etmiyorum abi açık söylemek gerekirse..
Ben islama giden yolda izlenmesi gereken siyasi yoldan bahsediyorum...

Ama arkadaş neyi savunuyor anlamış değilim..
Siyasetten kastım dünyevi siyasettir.Anlatmak istediğim Türk okullarının açılması türkiyenin dış politikasındaki gücünü artırmasına yardım ettiğidir.Buda islam aleminde türkiyenin daha çok söz sahibi olması içinde gereklidir herşey zincirleme birbirine bağlıdır.Yorumun özünde aynı görüş cıkıyor ortaya.

Seyh said ile said-i nursi arasındaki benzerlik ikiside Allah yolunda cihad etmesidir.biri kılıçla diğeri kalemle cihad etti.Said-i nursi bunu Şeyh said de söylemiştir.

Eğer kıyaslamak gerekirse ben bu şekilde kıyaslarım.Amaç aynı olduktan sonta gidilen yol farklı olması pek önemli değil burda eleştirilecek tek şey birbirlerinin üzerine gereksiz baskı kurulması.

Bediüzzamanın dediği gibi
''Mesleğim haktır veya daha güzeldir, demeye hakkın var. Yalnız hak benim mesleğimdir, demeye hakkın yoktur...

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-19-2011, 18:33   #2
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siyasetten kastım dünyevi siyasettir.Anlatmak istediğim Türk okullarının açılması türkiyenin dış politikasındaki gücünü artırmasına yardım ettiğidir.Buda islam aleminde türkiyenin daha çok söz sahibi olması içinde gereklidir herşey zincirleme birbirine bağlıdır.Yorumun özünde aynı görüş cıkıyor ortaya.

Seyh said ile said-i nursi arasındaki benzerlik ikiside Allah yolunda cihad etmesidir.biri kılıçla diğeri kalemle cihad etti.Said-i nursi bunu Şeyh said de söylemiştir.

Eğer kıyaslamak gerekirse ben bu şekilde kıyaslarım.Amaç aynı olduktan sonta gidilen yol farklı olması pek önemli değil burda eleştirilecek tek şey birbirlerinin üzerine gereksiz baskı kurulması.

Bediüzzamanın dediği gibi
''Mesleğim haktır veya daha güzeldir, demeye hakkın var. Yalnız hak benim mesleğimdir, demeye hakkın yoktur...
Bunu benim değerli kardeşim grevs anlamıyor..
Orada sadece türkçe fantezisi yapılıyor diyor..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2011, 18:37   #3
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu benim değerli kardeşim grevs anlamıyor..
Orada sadece türkçe fantezisi yapılıyor diyor..
Siz ikiniz de birbirinizi anlamak istemiyorsunuz veya anlatamıyorsunuz ben sizi anladım ama siz birbirinizi anlamıyorsunuz.
Grevsin dediği Mustazafların üzerindeki gereksiz baskıların artmasıdır buda son dönemlerde yükseliyor.
Şimdiki yargılamalar 2000 yılındaki dgm lerdeki yargılamalardan farkı yok saçma sapan nedenler suçlamalar var o yüzden acilen yeni Anayasa şart.

Tabi bizim Çakma akpli oy vermedi o ayrı mevzu

Konu Ahmet Yasin tarafından (06-19-2011 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)