bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor.. mesela gecen sene serdar ortac katilmisti acikcasi cok sasirmistim..
evet yorumuda birçok kesimi etkilemişti, merak ettirmişti en azından...
bende hiç haz etmiyorum şarkılarından kişiliğinden ama... yorumu güzeldi, dikkat çekiciydi
iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi
iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi
reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...
reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl
kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..
haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum... ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil, kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak, kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir.. sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak... sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi, sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi... olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...