|
![]() |
#1 |
![]() hmm...
çekim net olduğuna göre makinasıda kaliteli sonymi ne acaba...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben doğru dürüst tv izlemem.sevdiğim Stv dizilerini netten takip ederim ve vakit buldukça da S haberi izlerim.reklamlardan ben de muzdaribim ve Stv bu konuda kendine çeki düzen vermeli.reklam pastasından payını iyi almalı ki bize kaliteli yayın ,programlar,diziler sunabilsin.reklamlara dikkat edilmeli,bu konuda yapılan iyi niyetli eleştirilerin hepsi yerinde.
yanlız benim konunun başlığı dikkatimi çekti. Bir Müslüman Hele Bir Cemaat Ferdi Nasıl Bu Hale Gelir ? grevs kardeşim, anlamamaya programlanmış düşüncelerin , cemaatin faaliyetlerine,hizmetlerine,kurumlarına alerjin olabilir. attığın başlıkta kötü niyetin olduğunu gösteriyor.ortada eleştirilmesi gerekilen Stv dir yayın anlayışıdır.bunun altını çizerek cemaat ferdi diye hedef tahtasına oturtmaya çalışman kötü niyetinin göstergesidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
başlığım çok yerinde ve hedefide bellidir. Cemaat fertleri eğer tepkisini dile getirmiş olsaydı böyle davranmazlardı. çünkü hedef paradır. tepki çekse izlenmese o reklamları bal gibi ayrıştırırlar. bende dertliyim deyip sonra ama ekleyip işin içinden çıkılmaz. ayrıca konuyu takip etmediğini belli 10 yorum tek cemaat tv ismi geçmemiştir. benim tarafımdan. ama ne yazık bazı g. cemaatin gönüldaşları temize çıkarma peşindeler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
temize çıkarma gibi bir derdim yok.doğru dürüst Stv bile izlemiyorum.reklamlardan etrafımdaki insanlarda rahatsızlıklarını dile getiriyor bu konuda Stv yi eleştiriyorlar.ben de eleştirileri yerinde buluyorum dedim. ama senin başlıkta ki kışkırtıcılığın,tahrik etmen bir uzvunuz haline gelmiş hastalığınızdan kaynaklanıyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
tüm mesajları okudum.önceki mesajlarında konuyu nasıl stv ye çektiğin o kadar aşikar ki. bir cemaat ferdi nasıl bu hale gelir diyeceksin,sonra ben stv yi kastetmedim diyip mesajlarında konuyu stvye getireceksin. stv harici kimmiş bu cemaat kanalı söylede zan altında bırakma hepsini. Stv reklam almayı bıraksa yine tatmin olmazsın.niyetin doğruyu güzeli söylemek değil kuyruk acını her fırsatta cemaatin hizmetlerine,kurumlarına çemkirmek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|