Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-08-2011, 05:59   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak sen farkı anlayamıyorsun işte..

Bazı devlet adamlarının , siyasilerin yaptığı yanlıştan dolayı devletine belkide tarihine baş kaldırıyorsun..

Ülkücülerin %100 ' ü işkence gördü ama neden..

Yazıcıoğlu neden işkence gördü ??

Sadece Milliyetçilik için mi ? O zaman ülkücü adı altında sokağa inen kesim " Türk'lük , Kafatası " diye mi indi ? Yoksa " Kanımız Aksada Zafer İslam'ın Olacak ! " diye mi..

Senin söylediğinle aynı hesaba çıkıyoruz ben Kenan Evren'e kızıp dağa mı çıksaydım..?

Otobüs mü molotoflasaydım hakkımı aramak için..

Yoksa kaldırım taşlarını söküp kendi polisimimi jiletleseydim !
çok şükür şuurluyuz.

sen ayırt edemiyorsun duyan pkk 150 yıllık oluşum sanacak. pkk 30 yıllık bir oluşum biz 150 yıllık zülümden bahsediyoruz. sen ülkücülerin çektikleriden bahsediyorsun topu topu 10 yıl çekmişler 150 yıla denk getirmeye çalışıyorsun. kenan evren sana zülüm ettiyse sen ey vallah dedin eyvallah etmeyenlerde var. sen ey vallah ettin diye benim ey vallah edek halim yok. Devlet Kutsal değildir bunu kafanıza sokun bana zülüm eden devlet islam devleti dahi olsa kutsal değildir hiç bir değeri yoktur. sizin bildiğiniz gibi ne yapsa yeridir demiyoruz.

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-08-2011, 06:02   #2
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok şükür şuurluyuz.

sen ayırt edemiyorsun duyan pkk 150 yıllık oluşum sanacak. pkk 30 yıllık bir oluşum biz 150 yıllık zülümden bahsediyoruz. sen ülkücülerin çektikleriden bahsediyorsun topu topu 10 yıl çekmişler 150 yıla denk getirmeye çalışıyorsun. kenan evren sana zülüm ettiyse sen ey vallah dedin eyvallah etmeyenlerde var. sen ey vallah ettin diye benim ey vallah edek halim yok. Devlet Kutsal değildir bunu kafanıza sokun bana zülüm eden devlet islam devleti dahi olsa kutsal değildir hiç bir değeri yoktur. sizin bildiğiniz gibi ne yapsa yeridir demiyoruz.
Ben Kenan Evren'e eyvallah etmedim..

Devletime , vatanıma , milletime , bayrağıma eyvallah ettim..

Sen hala bunu anlamıyorsun..

Ülkücüler 10 yıl işkence görmüş vay anasını arkadaş hangi 10 yıllar onlar ?

Biz ne yapsa yeridir demedik..

Mustafa'lar ölür , Allah davası ölmez dedik !
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)