|
![]() |
#1 |
![]() Nerden biliyorsun abi daha sonraki adımın kupadan doğan haklarında iade edilmeyeceğinden ? Gaybı bir tek Allah bilir, tahminlere dayanarakta kimsenin davranışlarına yapmacık diyemeyiz öyle değil mi ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sen nerden biliyorsun güzel kardeşim kupadan doğan haklarını,kazançlarını geri verip vermediklerinide yok "çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi laflar söylüyorsun ? süreci izle sonuca göre yorum yap o zaman muhterem ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() El insaf, benim öyle bir cümlemi gösterin yoksa hakkıma girmiş oluyorsunuz ki buda helalliğimi almak zorunda bırakır sizi ben öyle birşey dedim mi ? Kapak olsun diye bir ifade kulllandım mı ? Dinime söven müslüman olsa hesabı süreci değerlendir diyorsunuz siz çok mu uyuyorsunuz buna ha ? Nerden biliyorsunuz maden reklam koktuğunu bu işin ? Haklarda iade edilirse utanmayacak mısınız bu söylediklerinizden ? Ben Beşiktaş taraftarıyım fakat şike yaptılarsa cezalarını çeksinler buna bir itrazımız yok bazıları gibi ortada bir suç varsa herkes cezasını çekecek.!
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mesajlarımı okudum ama gibi kelimesi göremedim belki hızlı okuduğumdandır, ben hiç birşeyi ima etmedim muhterem söyleyeceksem usulüyle söylerim zaten keza elini taşın altına sokmamış sokanlarıda böyle acımasız ithamlarla hedef tahtasına oturtmak çok cürretkâr bir davranış sorun burada...
|
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkçe'nin azizliğine uğradık, muhterem benim öyle bir cümleye tekabul edecek herhangi bir imada bulunacağımı düşünmeniz bile üzer beni eğer gerçekten bunu anladıysanız "sizden" özür dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|