![]() |
#101 | |
![]() Alıntı:
sadece erkekleri koyunca tesettür erkelere mi öğretiliyor. bayanlara öğretilmesi gerekmiyor mu ? itirazları karşı çıkmaları havada uçuşuyor. bayanları koyunca deşifre oluyor. bakalım nereden çıkacak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Yahu banane erkeklerden kadınlardan bir organizasyon olur konferans verilir kadın erkek toplanır bu haber yapılır ama evlerde veya ev görünürlü derneklerde çekilen fotolar ister kadın olsun ister erkek olsun ister sübyan olsun konması acayip saçmalık.
|
|
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Bizim evdede mukavele okunacak hergün haber yapacağım burada.Daha kaliteli haber olur valla.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Tamam yapın yalnız önden de foto çekin ki manası olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
![]() harbi şu bayanların oldugu -günmüdür,dernekmidir bilmem- fotonun foruma koyulma amacı nedir ? gidin sorun bakalım o fotodaki bayanlara kendileri forumun ortasında afişe edilmekten hoşnutlarmı değillermi diye ? eğer sağda solda kendilerini etiket etme gibi bi amaçları olsaydı örtünmezlerdi herhalde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
![]() Alıntı:
koferas salonunda olunca bayanları afişe etmek serbest mi oluyor yani ! Alıntı:
yalnız dikkat edin iyi ölüçüp biçin tam anayasa vaktidir sıkıntı yaratmasın kalite haberler. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Konferan conferans bilmem ne nans en azından basına,halka,yoldan geçene açık olan bir yer.Ama evdi,dernek görünümündeki evlerdi,özellikle bayan varsa bir acayip kaçıyor eklentiler,zaten birbirini tanıyan/yakın çevreler tarafından yapılan şey bunlar.Ne manası var fotolarının konmasının ?Yok.
|
|
![]() |
![]() |
#108 | |
![]() Alıntı:
ayrıca basına açık diyorsun. fotonun üzerinde ki haber ajansının imzasını görmediniz mi ? basın yapmış birileri kafasına göre paylaşmamış |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Eee fotoda dernek ismi yok basın yok konferansı yöneten yok
![]() Bir daha yapacaklarsa haber et katılam ben de :p Ben bilmem bana garip kaçtı,yoksa çokta tın banane beni ilgilendirmez garip kısmına bakıyorum ben ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
![]() ölçüyü kaçırdığınızın farkında mısınız ? ne demek bende katılan. kendinize gelin. bayanlara has olduğunu görmiyor musunuz ? ayrıca foto izerinde İLKHA yazıyor kocaman.
|
|
![]() |
![]() |