Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
İslam'da Kadın & Tesettür İslamda kadın,tesettür vb. ile ilgili konuları bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-26-2011, 23:52   #101
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim buralarda nasıldır bilemem anlamam işim olmaz ama evlerden insanların çıktığını görüyorum veya dernektir bilemem beni ilgilendirmez ama her ortamı deşifre edip 'aha aktifler' diye servis etmenin zerre faydası yok anlamı yok.
Küçümsemiyorum,küçümsediğim bir şey varsa servis edilmesi.
evde hatunlar hatunlar günü yapıyor diyorsunuz. deşifre ediliyor diyorsunuz. o nasıl oluyor bide

sadece erkekleri koyunca tesettür erkelere mi öğretiliyor. bayanlara öğretilmesi gerekmiyor mu ? itirazları karşı çıkmaları havada uçuşuyor.

bayanları koyunca deşifre oluyor. bakalım nereden çıkacak.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2011, 00:08   #102
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yahu banane erkeklerden kadınlardan bir organizasyon olur konferans verilir kadın erkek toplanır bu haber yapılır ama evlerde veya ev görünürlü derneklerde çekilen fotolar ister kadın olsun ister erkek olsun ister sübyan olsun konması acayip saçmalık.
Alt 07-27-2011, 00:14   #103
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Yahu banane erkeklerden kadınlardan bir organizasyon olur konferans verilir kadın erkek toplanır bu haber yapılır ama evlerde veya ev görünürlü derneklerde çekilen fotolar ister kadın olsun ister erkek olsun ister sübyan olsun konması acayip saçmalık.
Bizim evdede mukavele okunacak hergün haber yapacağım burada.Daha kaliteli haber olur valla.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2011, 00:16   #104
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tamam yapın yalnız önden de foto çekin ki manası olsun
Alt 07-27-2011, 00:20   #105
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
harbi şu bayanların oldugu -günmüdür,dernekmidir bilmem- fotonun foruma koyulma amacı nedir ? gidin sorun bakalım o fotodaki bayanlara kendileri forumun ortasında afişe edilmekten hoşnutlarmı değillermi diye ? eğer sağda solda kendilerini etiket etme gibi bi amaçları olsaydı örtünmezlerdi herhalde.
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2011, 00:28   #106
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
size hak vermiyor değilim ama sizin dedikleriniz. bi acayip.

koferas salonunda olunca bayanları afişe etmek serbest mi oluyor yani !

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim evdede mukavele okunacak hergün haber yapacağım burada.Daha kaliteli haber olur valla.
oda sizin insiyatifiniz.

yalnız dikkat edin iyi ölüçüp biçin tam anayasa vaktidir sıkıntı yaratmasın kalite haberler.
Alt 07-27-2011, 00:35   #107
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Konferan conferans bilmem ne nans en azından basına,halka,yoldan geçene açık olan bir yer.Ama evdi,dernek görünümündeki evlerdi,özellikle bayan varsa bir acayip kaçıyor eklentiler,zaten birbirini tanıyan/yakın çevreler tarafından yapılan şey bunlar.Ne manası var fotolarının konmasının ?Yok.
Alt 07-27-2011, 00:38   #108
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Konferan conferans bilmem ne nans en azından basına,halka,yoldan geçene açık olan bir yer.Ama evdi,dernek görünümündeki evlerdi,özellikle bayan varsa bir acayip kaçıyor eklentiler,zaten birbirini tanıyan/yakın çevreler tarafından yapılan şey bunlar.Ne manası var fotolarının konmasının ?Yok.
değerli kardeşim elimizde dernekler var konferans yapınca onları da paylaşırız sıkıntı etmeyin. ayrıca derneklerde yapılan seminer ve konferanslarda halka açık duyuruları yapılan etkinliklerdir. yani illaki koltuk mu olacak.

ayrıca basına açık diyorsun. fotonun üzerinde ki haber ajansının imzasını görmediniz mi ? basın yapmış birileri kafasına göre paylaşmamış
Alt 07-27-2011, 00:40   #109
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Eee fotoda dernek ismi yok basın yok konferansı yöneten yok
Bir daha yapacaklarsa haber et katılam ben de :p
Ben bilmem bana garip kaçtı,yoksa çokta tın banane beni ilgilendirmez garip kısmına bakıyorum ben
Alt 07-27-2011, 00:44   #110
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Eee fotoda dernek ismi yok basın yok konferansı yöneten yok
Bir daha yapacaklarsa haber et katılam ben de :p
Ben bilmem bana garip kaçtı,yoksa çokta tın banane beni ilgilendirmez garip kısmına bakıyorum ben
ölçüyü kaçırdığınızın farkında mısınız ? ne demek bende katılan. kendinize gelin. bayanlara has olduğunu görmiyor musunuz ? ayrıca foto izerinde İLKHA yazıyor kocaman.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)