|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
İnternet sitesine bakıyorsunuz masonların Türkiyeeki siteleri ile grafikleri bile aynı, sembolizeler aynı ki bu sadece Türkiyeden bir örnek." kısmını biraz açıklar mısın lütfen? Mehdilik iddiasında bulunuyor gibi ama masonluk konusunu anlamadım.
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||
|
Alıntı:
|
||||||||
|
|
|
|||||||
|
|
#3 |
|
Maşaallah..
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Dediğim gibi o camiayı tanımıyorum. Çalışmalarını epey biliyorum. Vidyodaki yorumlarda da ben gariplik görmedim. Nasıl birisidir bilemem ama bence mason olmadığı kesindir. Bu arada, masonlara karşı net tavır almamamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için iki gerekçem var: 1. Bize çok köstek olabilirler. 2. İçlerinde özellikle alt derecelerde çok değerli insanlar olabilirler. Tabii ki çizgimizi bozmamak bizim için kırmızı çizgidir ama prensiplerimizi çiğnememek şartıyla, üstelik kendimizi bir Türkiye Partisi olarak tanıtıyorsak, en azından kendimizden itmeyelim. Bu şekilde hem davetkar oluruz hem de gereksiz cephe açmamış oluruz. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Harun Yahyanin yeni dünya düzeni adli bir kitabi var.
Hacmi cok büyük bir kitaptir...ve okunmasi gerekir diye düsünüyorum. Anlamadigim, o kitabin yazari bumu? Eger kitabin yazari buysa, bu sacmalayan adam kim? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Harun Yahya kitaplarına baktığınızda, hepsini okumak bir yana, listelemek bile zordur yani teorik olarak bir insanın yazması pek mümkün görünmüyor. Birisi, grubundakilere (de) yazdırdığını ifade etmişti. İnternet sitelerinden birisinde o yönde birşey gördüm. Yani galiba hem kendisi yazıyor hem de eğittiği kişilere yazdırıyor. Ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ben olsam, öyle yapmazdım ama kitaplara bakınca da çok faydalı görünüyorlar ve mesela sitelerinden herkesin indirmesine açık durumdalar. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Bu sözlerden anlaşılan Adnan Oktar'ın Ateist Masonluğa karşı olduğudur. Adnan Oktar, Müslüman Masonlara karşı değildir. Kendisinin Mason olduğuna dair sözleri ise, Müslüman olduktan, Kur'an-ı Kerim'e tâbi olduktan sonra Mason olmanın zararlı olmayacağı anlamındadır, yoksa kendisinin gerçekten de bir Mason olduğu anlamında değildir. Konu Cihannur tarafından (08-05-2011 Saat 06:49 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Abi bu videoyu nasıl değerlendiriyorsun? Beni Harun Yahya'dan bu açıklamaları soğuttu açıkcası.
|
||||
|
|
|
|||
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
|