|
|
#8 |
|
En Aktif Üye: Akıncı34, Hüdaverdi, Mavera, Hüdavendigar, Merve G. , Unnamed, Seyyah...
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca... En Ciddi Üye: HAarp... En Çok Rastladığınız Üye: Aktif olanları tekrar sıralarsak yanlış yapmış olmayız sanırım ![]() En Geveze Üye: bayrakbekçisi En Karizmatik Üye: Unnamed, Merve G. , Adaletin Kılıcı En Kibar Üye: Almi... En Komik Üye: Hüdaverdi... En Daimi Üye: Akıncı34, Unnamed, Beylerbeyi, Ak_Kelebek, Almi, Yalçın Karaca, Gönülden, Eşref, Abdullah Kaç ![]() En Paylaşımcı Üye: Cihannur, Meçhul, Seyyah, Almi, Ottoman... En Sevilen Üye: Ben olmadığım kesin ![]() En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca ve ben ![]() En iyi Kullanıcı Adı: CeVHeR ![]() En Efendi Üye: Tarantula_ ( Bazen zemin kaymıyor değil ama hani )En Entellektüel üye: Tabiki Unnamed ![]() ![]() En iyi Yorum yapan Üye: Akıncı34, Adaletinkılıcı... En Kendine güvenen Üye: Akıncı34 tek geçerim... En Anlaşılamaz üye: BAzen ben ![]() Özlenenler... Levent Abim... Ayşe Berra Sükut-u Hayal Kamusal-mışşş Engineeer Saliha ve Meftun kardeşler... Daha vardır ama şu an biraz hasta olduğum için hafızam pek sağlıklı değil, aklıma geldikçe yazarım... |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|