|
![]() |
#1 |
![]() Bereketsizlik tipi birşey mi? Öyle birşeyse, ben de düşünüyorum. Tam tersi olarak bereketliliği de düşünüyorum.
Örnek: 1994 senesinde Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediye başkanı olduğu şehre yağmur gelmesi, kesin olmamakla birlikte bereketli bir insanın vesile olması denilebilir veya nursuz, kirli, bereketsiz birisini arabanıza almak zorunda kaldığınızda arabanın çizilmesi belki o kişinin taşıdığı enerji ile ilişkilendirilebilir.
![]() Konu AdaletinKılıcı tarafından (08-14-2011 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İlave... |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() "Tefe'ül"; bir kısım hadiseleri uğurlu saymak, onları hayırların başlangıcı olarak görmek ve vakıaları iyiye yormak demektir. Bunun zıddı olan "teşe'üm" ise; bazı nesneleri ve hadiseleri uğursuz kabul etmek, olayları şerre yormak ve sürekli kötü ihtimalleri öne çıkarmak manalarına gelmektedir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
:-) Belki benzedi ama varlığı ile birlikte kendisinin bulunduğu ortama da hayır gelmesine vesile olan insanların mevcudiyetlerine inanıyorum. Bir de o örnekte geleceğe yönelik uğurlu kabul etmek değil, geçmiş yönelik yorum yapmak var. Belki de Recep Tayyip Erdoğan sempatimden dolayı istemeden radikal ve fanatik yorum yapıyorum. Doğrusunu Yüce ALLAH bilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|