|
![]() |
#1 |
![]() Biz Şırnak'tan izine gelirken bile korumayla geldiğimiz halde o yollar da tedirgin oluyorduk bunlar kalkmış sevkiyat var diye bangır,bangır bağırıyor gel Pkk vur diyor resmen..
Hiç bir güvenliği yok yol boyu köyler var teröristin teki köye pusu atıp bir roket çaksa gayet rahat yapar..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Hoş diyarbakır olsun kızıltepe olsun buralardan itibaren haber salınır yine yaparlar saldırılarını nusaybinden itibaren. Gerçi bunların Diyarbakırdan yola çıktığına asla inanmam,inanmak istemem. Şırnak tarafına gidenlerin toplama merkezi Mardin. Diyarbakırda toplanırlar,Mardine gelirler,bizim taburdan dağıtırlardı. Böylesine uzun konvoy varsa şayet yazık diken üstünde gitmişler Allah korumuş. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu arada o toplama merkezin de izin dönüşü bende 3 gün kaldım orayı temizle,buraya mal taşı anamızı ağlattılar oranın askeri değiliz diye bi gavur askeri muamelesi yapmadıkları kaldı ![]() Ama ben senin yaptığın Kızıltepe'ye yakın olan yere değil Mardine daha yakın olan bir askeri birlik daha var oradaydım ismi Selam kışlasımı öyle bir şeydi ![]() Konu depare tarafından (08-24-2011 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|