|
![]() |
#1 |
![]() şirk içinde sapıtmış peygamberi Allahla eş tutabilen şıhını ilahlaştıran din mafyası kurup insanların imanıyla oynayıp uyarıcıları tekfir eden bir insandır kendisi.
gitsin caprice gold mega center camiinde çemkirsin kendileri. Rabbim bunların şerrinden mümin kulları korusun bunlar şeytandan daha tehlikelidir.
![]() Konu Özgür Çağrı tarafından (09-03-2011 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Hayret şaşırdım doğrusu, bu derece ağır , yalan ve de yalnış ithamları haketmeyen birine bunları söylemen son derece yakışıksız! Üslubunu beğenmeyebilirsiniz, fakat söylediklerinin yanlış olduğunu ispat etmen gerek. Üstelik senin dediğin gibi (haşa) hiç de şıh dediğin zatı (Mahmut Efendi Hz.leri) ilahlaştırma gibi bir gayret yok. Bilakis en başta kendileri böyle bir ithama kesinlikle karşıdırlar. Parası varsa adamın, ister Caprice'e gider ister başka bir yere! İslamoğlu'nun görüşleri ile ilgili olarak yazdığı, ortaya koyduğu reddiyeler var. Esasında ben hepsini incelemedim. Kabul etmiyorsa şayet, o zaman İslamoğlu reddiyelere bir açıklık getirsin. Ha bununla ilgili doğru dürüst geçerli açıklamaları olup, Cübbeli Hoca bana şu şu konuda iftira attı diyorsa eyvallah, onlar söylensin açığa çıksın biz de bilelim! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||
![]() Alıntı:
buyur ablacım eğer biz müslümansak ve bu adama inanıyorsak şirke bulaşmışız demektir. ama benim hocam haklıdır felsefesinden kurtulamadıkları için müritleri gözlerini kapatıyorlar gerçekleri görmemek için.
aslında bu mafyanın müritleriyle münakaşa etmemeye karar vermiştim ama yine uyarıcı olayım dedim . |
|||||||||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|