![]() |
#31 |
![]() Şu ortamda Fethullah Gülen'in işi yok.Tartışmayı farklı yönlere çekmeyelim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() yonetime daha olgun ve ikinci kimligi olmayan insanlarin gecmesi gerekiyor...
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Şikayet yolu açık.Burada Mustazaf-der'den Hizbullah'tan bahsediyoruz...Fethullah Gülen ismini atmaktaki amacınız nedir.
Sen konuyu saptırmaya çalışacaksın sonrada mesajı silince hemen cemaatci yaftası yapıştıracaksınız.Sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyormuyuz zannediyorsunuz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() agiz altindan konusma...
acik acik konus... neymis o niyetimiz? anlat da bilelim efendi...sacma sapan kuruntu yapipta kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() böyle iyi şuan ve 5 yıl sonra böyle bir sorunun olmayacağını düşünüyorum. 5 yıl önce adını dahi anılamıyordu. hatta sizin bile karşı tavırlarını hatırlıyorum ne kadar ön yargılı olduğunu. adı bile anılmazken Şuan çoğu kardeşimiz "Hizbullah cemaati" demektedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
mustazaf-der takip ettiğim hareketlerden birisi o yüzden hizbullah ismiyle bir gelecek göremiyorum.Hizbullah ismi bir yük gibi gözüküyor bana |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() O hareket o kadar yükü kaldırdı Allahın izni ile onuda kaldıracaktır. isimde AK ve Paktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |