|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
şeriatın hakimyeti size masal olarak gelebilir ama bizim umudumuz var. ayeti hatırlatmama gerek yoktur. en azından masaldan çok gönlümüz olmasını istiyor gözlerimizde gerçekte görmek istiyorum.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Laiklik kelimesi uluslarası litaratürde yer edinmiş bir kelimedir.Bu kelimenin direk karşılığı dinsizliktir demek gerçekten çok komik.Kaldı ki bu çevirmenin işgüzarlığı başbakanın böyle birşey demiyeceğini hepimiz biliyoruz... Siz sanırım nasılda güzel masallar okuyorduk Tayyip bizi niye uyandırdı ona canınız sıkılıyor... Azacık Dünya'yı ve konjonktürü takip edin.Yalanmı rüya görüyormuşsunuz Mısır'dan bihaber olduğunuz ortaya çıktı.Bende şeriat isterim ama mevcut durum bunu kaldırmaz...Şeriat istiyoruz diye bağıracağınıza insanları bu sisteme alıştırmaya çalışın... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet vermedim ve bu gidişle yine vermeyeceğim bu sefer vermemekle kalmam verdirmemeyede çalışırım da sana çakma demek hakkını kim veriyor ? biz kendi aramızda şakasına söyleriz
kabak sırıtarak. ciddiyete bindiriyorsun. not: kişisel tepki olarak vermedim. ancak aileme vermesi için yardımcı oldum size tezat gelebilir anacak karışmak istemedim. sevememe ve nefret etme gibi bir durum yok çünkü. ama bu gidişle ailevi ve çevresel tepkiye dönüşecektir şahsi olan tepki-m. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bak gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Şu son seçimde kime verdin oyunu? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
yaaa işte ben tüh tüh tüh küçümsemeleriden dolayı vermedim gırgın ve kızgındım ama vermeye niyetliydim forumda böyle birilerinin oyunu küçükseme mesajala fazlasıyla rastladım. tepki verdimama senin gibi kendilerini bişey bilenler sanıyorları yüzde 50 onların oyudur. akpeye oy verdirtmeseydim ak parti 8 oy fos oluyordu. tabi sizin için önemi yok ama içimiz rahat ![]() ![]() ![]() bu mesajlarını tek tek not alıyorum merak etmeyiniz. eğerlki oy verilmemesi için bir düşüncem olursa verdirtmediğim oyları sana söylerim. ayrıca sen kimsin ki senin için oy verip vermiyim. İslami stklara yapılan baskınlara tepki olarak vermek istemiyordum alaycı tepkileri gördüğümde ve kimse onlara tepki vermeyince de kararı karar kıldı 1 oy ama içim çok rahat çok şükür. ![]() ![]() ![]() kime oy verdiğim seni ilgilendiriyorsa söylerim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|