![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ? TUTURMUŞSUNUZ CEMAAT ÇERÇEVESİ ne desek cemaat çerçevesi diyorsunuz. polis zülüm ediyor diyorum cemaat oluyorus erdoğanın dediği yanlış diyorum cemaat çerçevesi PKK kardeşlerimizi öldürüyor sesiz kalınıyor diyoruz cemaat çerçevesi dernekllerimiz basılıyor diyoruz cemaat çerçevesi kardeşlerimiz boktan bahenelerle tutuklanıyor diyoruz cemaat çerçevesi açtığım konuda yalan mı yazdım da menfaatım olsun. insna gibi bıraksınlar bakalım konu açıyormuyuz. neo laikler... Konu Ammar tarafından (09-17-2011 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|