Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-17-2011, 17:41   #11
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her konuda sadece "ben" diyor yani her konuya kendi cemaati cercevesinden bakiyor..
bu dünyada bir onlar mazlum, bir onlar sorun yasadi..
iste bu yüzden bizler ona yaklastikca o bizde uzaklasiyor, biz empati yapip anlamaya calistikca o hayir biz mazlumuz, biz hakliyiz diyor.
o acidan tartismanin pekte anlami yok cünkü adam ezberledigi seyleri söylüyor, bizim yazdiklarimizi kaale bile almiyor!

Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ?

TUTURMUŞSUNUZ CEMAAT ÇERÇEVESİ ne desek cemaat çerçevesi diyorsunuz.
polis zülüm ediyor diyorum cemaat oluyorus
erdoğanın dediği yanlış diyorum cemaat çerçevesi
PKK kardeşlerimizi öldürüyor sesiz kalınıyor diyoruz cemaat çerçevesi
dernekllerimiz basılıyor diyoruz cemaat çerçevesi
kardeşlerimiz boktan bahenelerle tutuklanıyor diyoruz cemaat çerçevesi

açtığım konuda yalan mı yazdım da menfaatım olsun. insna gibi bıraksınlar bakalım konu açıyormuyuz.

neo laikler...

Konu Ammar tarafından (09-17-2011 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)