|
![]() |
#1 |
![]() Mavera cemaatçi değil sadece sempatizan ama onlarda materyalist zaten :p
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
mesela cok absürd kacabilir ama ben gülen hocaefendiyede, islamoglu hocayada, mahmud efendi hazretlerinede, cübbeliyede hatta eski harun yahya da saygi duyuyor ve onlardan alabildigince almaya calisiyorum ama sonu "ci, cu" ile biten ekler bana göre degil, yarin isime gelmedigi zaman ceketimi alir, cikar giderim.. o söyledigim sözünde arkasindayim o bahsettigimiz cemaat artik ekonomik alanda önü alinamaz bir hizda büyümüsdür ve buda ister istemez bazi insanlarin degisimine neden olmusdur ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ben bir keyifyeti bir zorbalığı dile getirdim. cemaat deyip duruyorsun. bide saygını görsek fena mı olacak cemaatlere saygılı olduğunu duyduk. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
verdigin linkdeki haber senin cemaatinle alakalimi, degil mi?.. bu arada benim bu konusa senin cemaatine nasil bir saygisizligimi gördün veya hangi kem sözüm olduda ben kacirdim ![]() vangocum farkindamisin kendi, kendini tezkip ediyorsun ama sorun degil ben anladim seni anladim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
kem kümünün demdin mi erdoğan bunu dediyse dolduracaktır. bil bildiği vardı. sanki mırsın başbbakanı. laiklik gelince düzeltecek.. ayrıca ikide birde tekrarlıyorsun sizden başka mazlum yok mu o zaman filistinlikler kendi sorunalrını bıraksın bizidmen bahdetsin sürekli bizde sürekli ıaraklılardan ıraklılarda somlililerden onlarda tümenistanda öyle özerimizdekş zülmü kaldırmış oluruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|