|
![]() |
#1 |
![]() ya internette buldugumuz icinde her din, Kuran, Islam, Hadis gecen yaziyi suraya aktarmayalim..
su sorular Allah askina hangimizin aklina gelirdi.. bu konu bana "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" terimini hatirlatti ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Camiden cikipta kahrolsun seriat diyenlerin oldugu bir ülkede yasiyorsunuz...
Henüz okumadim ama hatirlatma babinda yazilmis kabul ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-26-2011 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Suskun arkadaşın açtığı bu konuda forum kurallarına aykırı bir şey görmedim. Arkadaşın mesajında yer verdiği bilgilere inanıp inanmamak, kabul edip kabul etmemek kişilerin kendi takdirindendir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
eşşek yine eşşek.. şimdi bu mesaj ne oluyor bende anlamadım ama... öylesine yazıverdim... bu konuda ancak goygoy yapılır... yapıştırın ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() "Küfür ne demektir? Kaç çeşit küfür vardır?" başlıklı bu güzel, değerli ve faydalı paylaşımın için teşekkür ederim, Allah razı olsun Sus-kun arkadaşım. Müslümanların küfrün ne olduğunu, küfrün çeşitlerini ve hangi sözlerin küfre yol açtığını bilmeleri onlar için önemlidir. Bazı Müslümanlar küfre yol açan sözlerin neler olduklarını bilmedikleri için maazallah küfür sözleri söyleyip bilmeden imanlarını kaybedip sonsuz azaba düçar olabilirler. Bu yüzden böyle değerli ikazların yapılması Müslümanlara yapılmış büyük hizmettir. Bu yazıyı yazarak Müslümanları küfür sözlere karşı dikkatli olmaları için uyaran Muhammed Konyevi'den de Allah razı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Amin,ALLAH razı olsun. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |