|
![]() |
#1 |
![]() Bölücü Terör Örgütü'ne (BTÖ) destek veren Kürtçüler vatanları olarak kabul ettikleri Kuzey Irak'a (onlara göre Güney Kürdistan) gitsinler. Zorla tutmuyoruz 1-2 milyon vatan haini Kürtçüyü (PKK'ya destek veren Kürtçüler) Türkiye'de. Madem vatanlarını Kürdistan olarak kabul ediyorlar, Kuzey Irak'ı da Güney Kürdistan olarak vatanlarının bir parçası olarak görüyorlar, öyleyse PKK'ya destek veren bütün Kürtçüleri vatanları Kuzey Irak'a gönderelim. PKK sorununun en mantıklı çözümlerinden biri budur. PKK'ya destek veren Kürtçüler, Kuzey Irak'ta Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşarlarsa, Kürt halkı ve PKK'ya destek vermeyen Kürtçüler de Türkiye'de yaşarlarsa, bunun sonucunda PKK'nın terörist faaliyetlerini de minimize etmiş oluruz inşaallah.
![]() Konu Cihannur tarafından (09-27-2011 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ayrıcı türkiyeden sürgün edilsinler diyorun bura türkiye diyorsun yunanistan kadar PKK sempatizanı var. ayrıca sürgün edilsinler diyorsun. PKK ve çevresinden nefret eden biri olarak sana şunu söylüyorum. sen kürdistana benim yerime yerleş sana Kuarn üzerine yemin edecem bir daha ne kürdistan derim neden orayı vatanım olarak söylerim tüm haklarımı fes edecem... ![]() ![]() ![]() ![]() milyonlarca insan sürülünce sen mi yerleşeceksin Küsrdistana.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bölücü Terör Örgütü'nü destekleyen bütün Kürtçüler vatandaşlıktan çıkartılıp Kuzey Irak'ta (vatanlarının bir parçası olarak gördükleri ve onlara göre Güney Kürdistan) yerleştirilirlerse, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi boşalmayacaktır. Kürtçü olmayan Kürtler ve PKK'yı desteklemeyen Kürtçüler vatandaşlıktan çıkartılmayacakları ve Kürtçü olmayan Kürtler ile PKK'lı olmayan Kürtçüler Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşamaya devam edecekleri için Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi boşaltılmış olmayacaktır. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sevgili kardeşim, sokaktan adam toplayıp önümüze geleni Kuzey Irak'a gönderelim demiyorum ki! Bölücü Terör Örgütü'ne destek verdiği mahkeme kararıyla tespit edilen vatan hainlerini vatandaşlıktan çıkartıp Kuzey Irak'ta yerleştirelim diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı: