Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2011, 19:59   #11
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki ya hastaların bu gelecek ithal doktorlara güveni ne olacak ? Empati yapıldı mı acaba ?
Ya hastalar bu doktorların ameliyatlarına girmek istemezlerse ?
Bunlar düşünüldü mü ?
ne gibi ?? sakıncası olmaz heralde .
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 20:03   #12
Kullanıcı Adı
İntifada
memlekette bu kadar doktor varken ayıptır ya hu...
tıp fakültesi açıyorsun öküz gibi harç parası alıyorsun...
ne olacak bu insanlar...
avrupada çalışan bi doktoru 1500 2000 liraya ikna etmeyi planlamıyoruz herhalde o paraya türkiyeye niye gelsin...
Alt 10-01-2011, 20:21   #13
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Ben gelmelerine karşı olduğunu söylemiyorum.Keza halkımıza şuda sorulabilinir di , yurt dışında hastalıığınız için tedavi olmak istermisiniz şeklinde sorulsaydı eminimki çoğu vatandaş kabul ederdi.
Ha biz yabancıların ülkesine gidip orada tedavi görmüşüz ha onlar gelip burada tedavi etmiş.
Bu yorumdan öncekine göre kıyaslarsak çark etmiş gibi görünebilir fakat konu empati yapılıp yapılmadığıdır.
Gelsinler kapımız açık.
Ayrıca tıp fakülteleri her zaman vardır oradanda doktorlar çıkmaya devam edecek tabiki.
Fakat yabancıların gelmesi ülkemizde tıp okuyanların önüne geçeceğini kesinlikle zannetmiyorum.
Bakanlık bunu önceden düşünmüş olacağını kuvvetle ihtimal düşünüyorum.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 20:25   #14
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
memlekette bu kadar doktor varken ayıptır ya hu...
tıp fakültesi açıyorsun öküz gibi harç parası alıyorsun...
ne olacak bu insanlar...
avrupada çalışan bi doktoru 1500 2000 liraya ikna etmeyi planlamıyoruz herhalde o paraya türkiyeye niye gelsin...
parayı buldularmı özel muayene açıp vatandaşı soymaktanda utanmıyorlar ama,,
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 20:33   #15
Kullanıcı Adı
JonTurk
Rant peşinde koşan doktorlar tam gün yasasına isyan etti böyle bi adım atılmaya mecbur etti doktorlar vatandaşı soyamayacaklar tabi mırın kırın ediyolar bide hastaları muayene etmeyiz diyolar bu bir misilleme hükümet diyor sen işini yapmazsan bende böle yaparım açığı kapatırım diyo olay bu yani.Hem fazla gelen olacağını zannetmiyorum 2000 tl maaşa onları ikna edemezsiniz çoğu gelmez..Enine boyuna düşünülmüştür yoksa sayıları türk doktorlarının önüne geçmez..
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 20:45   #16
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cebi dolu beyaz türkler anca lafta derler 'beni türk ekime' falan filan.Bunları anca baytara emanet edeceksin,beyin yetmezliği var hepsinde. Hastaneler beleş,gitsinler istediklerine muayene olsunlar.
Muayene mi lan ne biçim kelime bu ? Muayane mi yoksa ?
Baytarlar ormana it kurtarmaya gitmiş muhterem
Alt 10-01-2011, 21:16   #17
Kullanıcı Adı
İntifada
ıbocan abi 1500 2000 lira bu adamların memleketlerindeki asgari ücretten az o paralaramı gelecekler
Alt 10-01-2011, 21:20   #18
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
ıbocan abi 1500 2000 lira bu adamların memleketlerindeki asgari ücretten az o paralaramı gelecekler
haci yurtdisi denilince neden akliniza hemen avrupa geliyor.. ukrayna,romanya, litvanya ve rusyada doktor, ögretmen ve hemsire bayanlarin türkiyede ne is yaptiklarini hepimiz biliyoruz
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 21:24   #19
Kullanıcı Adı
İntifada
sen ukraynadan rusyadan doktor getir bak nasıl artıyor hasta oranımız...
Alt 10-01-2011, 21:27   #20
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
sen ukraynadan rusyadan doktor getir bak nasıl artıyor hasta oranımız...
o tarafinida artik biz düsünmeyelim..

arkadaslar yurtdisi demek avrupa demek degildir afganistan, iran, arap ülkeleri, orta asya ülkelerinde gecim zor ve maaslar düsük hatta bu ülkelerden gelip ülkemizde hamallik yapanlar bile var..
tabiki egitimleri belki türk doktorlarinin yerini tutamaz ama onlara altyapi saglanirsa bir sekilde idare ederler..
tabiki bende yabanci doktora karsiyim ama doktorlarin santajida hic etik degil o halde reste, rest!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)