Alıntı:
Hasan ERBEK Nickli Üyeden Alıntı
Napacak arkadasim milletvekili adamlarla operasyonami cikacak denetim diye.Veya her birisinin basinda bir raportormu tutacaksin.Tak bakayim bahsettigin cihazlardan hangisi kabul eder?Bu sadece bizim icin degil her millet icin gecerli.Eger arazideysen kontrol daima grubun kendi icinde.Otokontrol mekanizmalari yoksa heleki sizintilar varsa oy oy oy.Kacakcilik,insan ticareti,kara para aklama,gizli infazlar,hepsi Ali kiran,bas kesen.
Ama Polis,Asker bunyesinde cok siki bir hiyerarsik yapi icine konumlandirir ve grup sayilarini cogaltirsan bilemem.O zamanda bildigin askeri birlik oluyor,hudaverdi arkadasin dedigi gibi.Yatacak,yiyecek,dinlenecek,karakolu olacak fln filan.
Yoksa fedai isleriyle olmaz,sonu karanlik 
|
Sen okuduğunuda anlamıyorsun galiba, ben fedai diye bir kelime kullanmışmıyım bir bak bakalım.
Zaten öyle bir yazmışınki görende 10 yıldır dağlarda çatışan operasyon yöneten bordo bereli tim komutanı zanneder seni ha. Demek arazideysen kontrol grup içinde ha ... vay vay vaaay.
Polis asker bünyesinde olacaksa bilemem demişsin, ya ben ne yazmışım zaten ... asker yazmışım asker. Hey hey heeeyyy ...