![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
İslamın direği namazın çağırma yolu ezandır... O kadar arap var iken neden islamdan önce hiç bir değeri olmayan zenci bilale okuttu peygamberimiz ilk ezanı onuda ayrıca düşünmek gerekir... sen mekkenin aristokratlarından gelen teklif neydi bilirmisin ? bizi bu kölelerle aynı anda toplama,aynı yerde toplama seni dinlemeye gelelim... Irkının Allah katında hiç bir önemi yok... Öyle biz türküz İslama hizmet ettik falan filan geçiceksin onu... |
||
![]() |
![]() |
#62 |
![]() bizim forumdada böyle kokoşlar var müge anlı yalnız değilsin.
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Bu kisimda ne anlatilmak isteniyor EZEL abicim..
"Ey insanlar! "Rabbiniz birdir. Babaniz da birdir. Hepiniz Adem'in cocuklarisiniz, Adem ise topraktandir. Arabin Arap olmayana, Arap olmayanin da Araap üzerine üstünlügü olmadigi gibi; kirmizi tenlinin siyah üzerine, siyahin da kirmizi tenli üzerinde bir üstünlügü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadir. Allah yaninda en kiymetli olaniniz O'ndan en cok korkaninizdir. "Azasi kesik siyahî bir köle basinza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'in kitabi ile idare ederse, onu dinleyiniz ve itaat ediniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu EZEL tarafından (10-27-2011 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
abicim ben espiri babinda söyledim yoksa amacim seni rencide etmek degil öyle anladiysan özür dilerim.. furkani uyarmama gelince oda bana düsmez abicim sonucta aklida basinda bir arkadas ama bazen fevri cikislari oluyor bu konuda bende onunla tartisiyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() zaman sadece armutları olgunlarştırır demiş adam...
yaş muhabbeti çok saçma bir muhabbettir... sen o kadar sene ne katabildin kendine mesele odur... keşke furkanın yarısı kadar donanımın olsaydın ezel... |
|
![]() |
![]() |
#70 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|