|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Benim anlatmak istediğim; özellikle Atatürk'e karşı tavır sergileyen bayanların Atatürk devrimleri ile kazandıkları haklarının ellerinden alındığı zaman anlayacaklardır anyayı konyayı. Alıcaksın ehliyetlerini ellerinden, arabanın ön tarafına bile oturamayacak, seçme seçilme hakları olmayacak işte o zaman ne demek istediğimi anlar bu cariye ruhlular. Meğer ikinci sınıf olmak için ne çok can atan bayan varmış bu ülkede. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() bunu herkes çok iyi biliyorki atatürk o devrimleri yaparken niyetindeki, kadına güya tanınmamış hakları vermek, çağdaş olmak filan falan değildi. onun getirdiği devrimler ışığında ve çağdaşlık furyasıyla birlik ve beraberliği zedeleyici, mağdur edici, devlete güvenin sıfırlandığı birsürü yasa çıkarılmış ve herdefasında atatürkçülğe sığınılmıştır. ayrıca sen öyle birine cariye ol dedinki ben Osmanlı dönemi gibi dini değerlerimin zirvede yaşandığı bir dönemde yaşasaydımda varsın köle olsaydım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
görüntü olarak milliyetçilik adı altında yapılan devrimlerin aslında aksine ayrılığa sebep olduğunu düşünüyorum bu kadar ![]() kimlerin hala nasıl mahrum, mazlum, mağdur olduğunu herkes biliyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
tek parti döneminde hangisinden mahrum bırakılmadık ? laiklik sopası müslümanları dövmek, ulusçuluk sopası da kürtleri dövmek için icat edildi. yani sistemin iki sopası var: biri laiklik diğeri de ulusçuluktur. birincisi ile müslümanları, diğeri ile de kürtleri dövdüler. hem kürt hem de müslüman olanlar ise iki sopayı birden yediler. m.islamoğlu |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
1932 ile 1950 arasi arapca ezan okuyani ne yaptilar? Tevhidi tedrisat nedir? Iskilipliyi ip'e gönderen sebep nedir? Bediüzzaman hazretlerini sürgünden sürgüne itenler kimlerdir? S. H. Tunahan Hazretlerini tabutluklara neden attilar? ....... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Ruhsal ve fiziksel fahişeler olarak ikiye ayırmak kaydıyla .. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkenin kurucusu mustafa kemal değilde saf dışı bıraktığı müslüman komutanlar olsa idi seçme seçilme hakkı en başından verilmiş olurdu bunu devrimle yapmayada gerek yok zaten. Sen burada bir bakıma Müslümanlara ''yobaz'' demiş oluyorsun dikkat et lütfen. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|