|
![]() |
#1 |
![]() Alparslan hocadan alıntı yapmısın
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
basite alabilirsiniz eleştirmek ne haddimize efendim... o koskoca cumhurbaşkanın eşi hem bulunduğu konum açısından da önemli öyle giyinmesi farz herhalde ! ayrıca size komikte gelebilir yani zerafet güzellik boy dururken bunlar mühüm konular değil ! takıldığımız konu ya bak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ki sohbetlerin yüzden 99 ü müslümanlara yapılıyor çok ilginç değil mi ? ![]() mesela alpaslan kuytul kim oluyor ki onu eleştiriyor nisa hanım zaten biliyor ondan öğrenecek değil ya hem aklı var ! hem TARZI var ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
yanlış dedik ilk başta savunma kahramanları çıktı way efendim ne haddinize demeye başladı. ben gayet uslüplu eleştirdim yaptığım ilik yorumu yine yapıyorum ! " BUNLAR TOPUK DEĞİL BAŞKA BİR ŞEY ARTIK " |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Baska bırsey demek ne demek yerını doldursana o zaman kımse kafasına gore dolduramaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hayrunnisa hanim efendinin giyindigi tarz tesettürün yozlasmis sekli diyebiliriz....hele o topuklular bu durumun en son noktasi gibidir.
Fakat, hanimefendi olgun ve akli olan bir insandir. Tercihi bu istikamettedir... Belkide kendine böyle bir tarz olusturmustur. Yani olay FARZ'a riayetten ziyade, TARZ olusturma meselesi gibide olabilir.... Diger Cumhurbaskani eslerine kiyasla , böyle bir hanimefendinin cankayada olmasina hamd ediyorum acikcasi... Hayrunnisa hanimefendi, giyimi haricinde pek elestirilebilir yönü olmayan saygin bir kisilikltir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|