|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
kim hangi mezhepten beni artik pek ilgilendirmiyor. Herkes birseyler demenin pesinde sinirlari zorlayip duruyorlar. Biz diyecegimizi dedik... Yalniz sunuda ilave edeyim... Imami Caferi Sadik hazretleri evliyadandir, peygamger soyundandir yoluna canimiz feda olsun. Ayrica Ehli Sünnetin büyüklerindendir. Ki ben bugün Irandaki Caferiligin Imami Caferin yolu olmadigina inanirim... velevki onun yolu... Imami Caferi Sadikmi demis onlara sahabenin önde gelenlerine ileri geri konusun diye...hakaret edin diye... Imamete inanmak, Hilafeti red etmek demektir...hilafeti red etmek ise ilk üc halifenin hilafetini gayrimesru görmektir. Nitekim sianin ve caferiligin bu konudaki görüsleride bellidir. Ben Hazreti Ebubekirin (R.A) Hazreti Ömerin (R.A.) Hazreti Osmanin (R.A.) Ve elbette Hazreti Ali (R.A.) efendimizin hilafetini tartismam bile...bunu tartismak basli basina bir hakarettir. Konuyu mezhep meselesine götürmekte istemiyorum. Kim hangi mezhebten veya mesrebten olursa olsun beni ilgilendirmez. Konu günümüz Iranidir... Iran ise fasist politikasindan vazgecmedigi müddetce degil islam aleminin kalesi olmak, kasimpasa spor kulübü stadinin kalesi bile olamaz....
![]() Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (12-05-2011 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|