![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
asker ölümünede gerilla ölümünede üzülüyorum sonuçta bizim toprakların çocukları ölüyor . Bu işten çıkar sağlayan bir israil askeri amerikan askeri fransız askeri gelip bizim çocuklarımızın yerine ölmüyor. ölende biz öldürende o yüzden üzülüyorum. |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() furkan saçmalamışsın net...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() tahmini 20 25 yaşlarında 14 genç ölmüş...
bayrammı yapsın çocuk... keşke bu şartlar hiç oluşmasaydı... kafir siyonist uşağı önderlikleri için ölüyorlar haberleri yok... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() uymasalarmış olm...
zorlamı pkk yaptılar...? beni niye yapmıyorlar... içlerinde büyüdük anasını satim ya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() nerede büyüdün ?
istanbulun göbeğinde... çok kolay konuşması... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() karabayır pkk yuvası evimle arasında bi cadde var reis...
istanbulun göbeği diyarbakırın köyü yok... kandırılan her yerde kandırılır kananda heryerde kanar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() karabayırda pkklı var diye bağcıları yaktılarmı ?
panzerlerle gelip evleri boşaltıp erkeklerin karşısında kadınlarını soydularmı ? size gelip bağcıları boşaltacaksınız nere giderseniz gidin dedilermi ? abini babanı ve yahut amcnın oğlunu bla bla dili,ırkı yüzünden işkenceye maruz bıraktılarmı... yok... siz olayı temelde kaçırıyorsunuz... devlet önce pkkyı kurdu,sonra zulümlerle pkknın büyümesine sebep oldu... pkk orduya lazımdı zira bir tehdit oldukça tsk otoritesini koruyacaktı... ama sonra tahmin edemedikleri kadar büyüdü pkk... şimdi önüne geçemiyorlar... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() bende üzülüyorum ama başka şeye üzülüyorum...
bunlar olmayabilirdi... 20 25 yaşında çocuklar bu memleketin çocukları birbirlerini öldürmeyebilirdi... İslam diyorum İslam... Dindarlar yumruğunu vurmalı masaya... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() islam diyorsunda kafir olarak öldüğü alenen belli olanlara üzülmem ben...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() niye kafir olduğu belli olsun ?
şimdi bizim orduda komutanlardan bir sürüsünün kafir,aeist olduğu tespit ediliyor... islama düşman bir sürü politika güttüler... bizim askerimizdemi bu durumda kafir ölüyor ? o 14 ü arasında 1 imanıyla ölen vardı belki hepsine kafir demek sıkıntılı... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|