![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
MaşaALLAH kardeşim demek insanların kalplerine girp bakma özelliğiniz var idi... Bu forumu takip ettiğim süre içinde el-insaf olarak müşahede ettiğim tek kişi idiniz diyebilirim.Ancak beni haksız çıkardığınız için çok üzüldüm... İfadelerinize/mize dikkat..! "güzelleme" olarak adlandırdığınız mevzuyu sanırım biliyorum.Yalnız biz sizin aksinize "TAŞLAMA" gördük orda... Hiç kimseye hatasızlık ve tamlık tavsif etmedim ben de iftirayı mümin kardeşime yakıştıramam.Hatasızdı,demedim.Eksiksizdi demedim...Aslında ben de insaf demiştim...ama...Benden iyi bilir,BEN BİLMEM,diye bir ifade veye ima'm da olmadı kardeşim. Evet siyaset her istediğini yapmanın , her düşündüğünü uygulamanın sanatı olmadığı gibi koskoca bir milletin beklentilerini boşa çıkarmak da değildir.Siyaset... basite indirgenmiş kavram... Oysa biz onun ifade ettiği kutsal değerin muhafazasını isteriz.Senin insanların sana güvenerek temsil hakkı verir. Ebû Saîd (ra)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: Rasûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “Kıyamet günü Allah’a inananların en sevimlisi ve oturum bakımından en yakını adil hükümdardır Allah’ın en çok kızdığı ve oturum bakımından en uzak olanı ise zâlim hükümdardır” (Tirmizî rivâyet etmiştir) ZULÜM KAVRAMININ BİR ŞEY OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ YAPMAMAK manasını muhteva ettiğini belirtelim EVET BİZ DE MESAJIMIZI YAZARKEN İNSAF... diyerek yazmıştık.. Yalnız şunu gördük ki insaf da göreceli bir kavram imiş. Ve yine öğrendik ki basiret de başka imiş, feraset de... Esen kalınız. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|