|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Kaldıki hermesajımda tekrar tekrar yazdım ihmal ve hata varsa araştırılmalı ve sorumluları cezalandırılmalıdır. İsmimle başlamışsın yazına fakat bütün hepsini bana yazdığını düşünmüyorum çünkü benim kullanmadığım ifadeler var... Orada ölen bizim insanlarımızdı fakat askerin müdahalesini haklı bulmamak elde değil. (tabi kasıt yoksa/olduğunada inanmıyorum ama emin soruşturma sonunda gerçek ortaya çıkacaktır) Dünkü 35 ölü haberinin yerine 50 Pkk'lı sınırdan geçti kimsenin ruhu bile duymadı şeklinde bir haberde konulabilirdi. Tekrar söylüyorum su testisi su yolunda kırıldı.İnsanlar kaçakçılık yaptı diye öldürülmüyor terörist oldukları düşünüldüğü için öldürülüyor kaldıki bütün işaretler bunu gösteriyor.İşte olmamaları gereken yerdeler diyoruz ya işte tamda bundan bahsediyorum. Onların fakir olması vs. bu saçma sapan argümanlarla konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok. Terörle mücadelede böylesine bir zamanda 50 kişi gelip sınırı geçmeye çalışıyorsa hertürlü vurulur.Şimdi biz sınıra gidip Irak'a geçelim devlette bize dokunmasın biz sivilizya hanii..değilmi ama? |
||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|