|
|
|
|
#1 |
|
En son 5 yıl önce mesaj yazılmış konuda bi umut sormak isterim
![]() İktisadi İdari bilimler fak. iş olanakları sağlıyorlar mı,yani bi Bilgi üni (%100 burslu) mu bana üni bitince kariyer olanakları sunar yoksa Boğaziçi mi?
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Ve okurken yatmamalısın. iibf mezunlarıyla konuştuğum zaman ve okuldaki hocaların anlattığına göre durum buymuş ![]() |
||
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Özeller daha fazla ve nitelikli öğrenci çekmek için daha öğrenciyken adamları patronlarla buluşturuyorlar.Koç,Kadir Has desen mezunların %30'unu kendi bünyesinde çalıştırıyor zaten.Rekabet arttıkça özeller daha cazip imkanlar sağlıyor,ama puanın iyiyken Bilgi yerine İst Hukuk a girdiğinde mezun olunca senin iş araman,özelde okusan kolayca girebileceğin şirketlere kendini beğendirmen gerekiyor. Ben de bunu anlamıyorum işte,bu durumda neden devlet üni ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Benim istanbuldaki çoğu özel üniversitenin %100 burslu iletişim fakültelerinin bölümleri tutuyordu devlet üniversitesi yazdım. |
||
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Uzun bir marotan azimli ve sebatlı biri isen öneririm. Mesleğimi yapıyorum fakat hala, başıma gelen bir takım müsibetlerden ötürü kısa bir süreliğini askıya almak durumunda kaldım. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
bu durumda Boğaziçi'nin farkı ne ki,sadece CV'de mi yazıyor |
||
|