|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
zaten gercek laz cok az kesimde bulunur artvin arhavi, hopa rize pazar ve trabzonun belli basli yerlerinde.. ama millet laz deyince bütün trabzon, rize, artvini icine aliyor oysaki lazlik bir irktir ve lazca ayri bir dildir su gidiyrim, geliyrim gibi sive farkliliginin lazcayla uzaktan, yakindan alakasi yoktur.. mesela rahmetli kazim koyuncuda lazdir ve bir cok lazca parcasi vardir o acidan onu dinlemekten ayri bir zevk alirim.. bir aralar benim rumuzum "lazuri" ydi ama millete anlatana kadar göbegim catlamisdi o acidan mavera da karar kildim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
mavera sende laz tipi yok hacı ![]() kürt tipi var biraz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet ben sana daha ilgincini söyleyim benim annem mus senoba dogumludur.. rahmetli dedem bir dönem mus ta bulunmus daha dogrusu oradan ikinci hanimi almis, annemin dogumuda musa denk gelmis..
zaten buradada herkes beni kürt saniyor ara sira kürt arkadaslarla gezerken birileri gelince ya gurban seni hic dernekte görmüyoruz diyorlar :D.. mesela furkanda da hic kürt tipi yok dedigi gibi tipik karadenizli usagi tipi var sesde zaten tiz her an bir temel fikrasi patlatacak havasi var ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|