|
![]() |
#1 |
![]() Ben o kalabalıkda Türk bayrağı göremedim ayrıca bu tarz örgütlenmelerin demokratik bir ülkede yeri yok . Burası İran değil Türkiye ..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ayrıca tevhit bayrağı neyimize yetmiyor. bizde başka mitinglerde tevhit bayağı hiç görmüyoruz. ayrıca bu tarz dediğin bunu yapan kurumlarda kuruluşlarda yasal... ve yasal izinle yapılıyor. eee tabi türk bayrağı olmayınca haliyle yeri olumuyor . PKK'da bayrağımız yok diye yeri yok diyor ama mümin takmaz böyle şeyleri. herkes işine bakıyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hizbullah - Mustasaf-der, Güneydoğu'da PKK'ya karşı da mücade ederken ''Mustazafder'in düzenlediği mitingde neden Türk bayrağı yok?'' demek iyi bir soru mu ? Hem orada yaşayan vatandaşların ekseriyeti Kürt. Ve siz o insanlara milliyetçi , ırkçı düşünceleri pompalarsanız onların PKK'ya yakınlaşmasına sebep olabilirsiniz. Ama İslam ise ,ırkçılığın aksine, oradaki müslüman Kürtlerin , müslüman Türklerle kaynaşmasını sağlar. Ayrıca bu Hizbullah, Lübnan'daki şii ''Hizbullah'' hareketinden de farklı bir örgüttür. Konu werret tarafından (01-19-2012 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ayrıca Hizbullah, PKK ile çatıştığında hakimyet diye birşey yoktu ki hakimyetini kaybetmemesi için olsun. evet tebliğ anlamında mucadelesi ta 1979 den beri vardı ancak silahlı mücadele nefsi müddafaa olarak ortaya çıkmıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
biz islam için PKK müslümanlara dindarlara zülm ettiği için diyoruz. devletin Müslümanlara zülmü PKK'nınkinden az değil hatta kat be katı ! bizim vatan Allah hakimyetinin her alanıdır. ( şüphesiz her yerdir ) bizim için sınırların önemi yotur yeterki Allah'ın hakimyeti olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
![]() Alıntı:
Türkiye'deki Hizbullah , Mustazaf-der yapılanmaları ise öyle değildir... ''Hizbullah ise İslam'la savaştığını açıkla ilan eden Esed rejimine verdiği destek ile Müslümanlar nezdinde kazandığı itibarını büyük ölçüde kaybetmiştir. Kaldı ki Hizbullah İran'ın emrindedir, İran ne derse ona uymaya mecburdur.'' Resul Tosun http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=29631&y=ResulTosun Alıntı:
Başka mitinglerde de açılıyor.... Geçenlerde Gaziantep'te yapılan, Gaziantep'deki ''el-Kaide'' operasyonlarını protesto gösterisinde de açılmış mesela...
|
||||||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
he he... hamasa sor bide hizbullahı... kuklaymış o yüzden liderleri mossad suikastlerinden kurtulamıyor... hasan nasrallah israille savaşta oğlunu feda etti şehit düştü oğlu siz ne feda ettiniz... mezhepçi yorumlara itibar etmiyoruz etmeyeceğiz... biz yanlışı söyleriz her yanlışı mezhepçilik fitnesi için fırsat bilenlerden değiliz... git sor bakalım güneydoğu hizbullahına,mustazaf dere ne söyleyecekler size hizbullahla ilgili... |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Mezhepçi, değil gerçekçi...
Lübnan'daki Hizbullah örgütü ile Türkiye'deki Hizbullah yapılanmasının farkını sormuşsun... Ben de üste yazdım... Bu kadar alınmana gerek yok. Ayrıca bu iki örgüt isim benzerliklerinden dolayı karıştırılabiliyor , bu yüzden o hatırlatmayı yapmıştım.. Konu werret tarafından (01-19-2012 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|