|
![]() |
#1 |
![]() Osmanlı 650 yıl ermenilere adam gibi bakmış hoşgörü göstermiş,
bu ermeniler Osmanlının zor zamanında askerleri cephedeyken ne yapmış ? Köylerini basıp hırsızlık katliam ve tecavüz !!!! Bazılarına iyilik yapılmaz ermenilere hiç yapılmaz !!!! Bunlar güçlensin yine aynı kansızlığı yaparlar !!! ![]() Şu millet bir kere de Hepimiz Müslümanız diye sokağa dökülse keşke!!! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hepimiz ermeniyiz diyenler fransanın çıkardığı ermeni
soykırımına ceza yasası için acaba Türkiyedeki ermeni vatandaşları neden sesini çıkarmadı neden onlar hepimiz Türküz demediler neden sokaklara çıkıp isyan etmediler sizler ne çabuk ermeni oldunuz !! her yıl bunu büyük bir olay haline getirdiler sanki çok önemli biriydi hadi onuda geçtim demekki burda da ermeni asıllılar çok...ermenistanda bir Türk katledilse ermeniler hepimiz Türküz diye bağırırmıydı. Hepimiz ermeniyiz diyenler ermenistanda gidip yaşasınlar o zaman! ne hırant dinkmiş be kimler öldü bu kadar sesiniz çıkmadı fransadaki ermeniler yasayı onayladığında bu insanlar Türkiyede miydi ? Bu olay karşısında gösterdikleri duyarlılığı başka olaylar ve insanlar içinde gösterseler keşke... Ayrıca birçok değerli insanımız yok edilirken susup sessiz kalan bu insanlar ne kadar inandırıcı olabilir ki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Şimdi arkadaş ermenilerin katlettiği türkleri gösterirken bunu yapan Hrant Dink değildi sanırım. Tarihte yapılanlarla bugun aramızda yaşayan ermenileri öldürmekte çözüm olmasa gerek.Lakin bu davanın önemi eskisi gibi faili mechulleri istemiyoruz olsa gerek.Derin eller bu ülkenin insanından elini ceksin demek istiyor. İkinci konuya gelince milletimizin kendi evladına göstermedigi hassasiyeti baskasına gostermesi cok ilginc.O konuda senınle aynı duyguları paylasıyorum bu kadar acınacak bir durumdur ki hepimiz narkozlu haldeyiz.Onları savunmak mhpli olmak olmus pkk yı lanetlemek fasistlik olmus buna bende uzuluyorum.Frasadakı yasada bile yanlız kaldık içler acısı.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Bakın olayın arkasının araştırılmaması gibi bir şeyi düşünmem söz konusu değil. Bunu mesajıma ekleyecektim ama boşver dedim keşke ekleseymişim. Ve -sizin gibi- bu topraklarda yaşayan Müslüman da olsa gayrimüslim de olsa öldürülmemelidir, yaşamını iyi bir şekilde sürdürmelidir diye düşünüyorum.
Benim tek dediğim şey şu: Birçok konuda tepkisiz kalan insanlar nasıl oluyor da bir Ermeni öldürülünce böyle birlik oluyor? Kim bu insanları böyle topluyor? Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|