hiç bişey anlamadım bu cümlelerden desem...
başörtüsü çıkarılan sahabenin düşündüğün tavrından bu sava nasıl vardın...
cinayeti işleyen devlet adına işliyor,kollayan devlet adına kolluyor...
bu karar tabiki devletin hala temizlenemediğini gösteriyor...
adamlar kendilerine biz asılız siz iktidar olsanızda devlet biziz müktedir biziz diyor...
genellemeler genelde yanlıştır...
ötesi berisi var tamamen ortada değil yine kendi belirlerdiğin bir oranı gerçek buymuş gibi sunuyorsun...
herşey için sokağa dökülünecek hak başka türlü alınmıyor...
oturduğun yerden hiçş birşeyi değiştiremiyorsun ha ben çıkmam diyorsan çıkanlara saygı duyacaksın...
orada bir sürü insaflı insan vardı çatışmaya falan girmediler...
o meydanda binlerce insan içinden kaçı yaptı böyle birşeyi ?
he görmek istediğin bu olunca görürsün...
kutlu doğum programına geliyor chp başkanı oradan çıkıyor dini değerlere saydırıyor...
bunun sorumlusu kim şimdi ?
şehit cenazelerinde soytarılık yapanların genelde ülkücü olduğunu cümle alem biliyor...
kurt işareti yaparak yürüyenler tgbli olmasa gerek...
onlar gericiler burada diyor,sen bilmem neler burada diyorsun aranızda bir fark göremiyorum...
onbinlerce insan içinden 3-5 örneğe takılarak olayı kara çıkarmaya çalışıyorsun...
islamcı gençliğin abileri,büyükleri meydandaydı hiç bu tarz şeylerden bahsetmediler savundular yürüyüşü...
kime göre ?
sana göre...
bu da nesnel birşey değil...
senin için köpek olabilir benim için o azınlıkların hepsi peygamberimin emaneti...
hadisinde söylediği gibi size emanet onlar...
atsızcılar,bireysel olamaz falan filan farklı bişey anlatmıyorsun ki
tamam...
insanlar ne diyor ?
devlete bağlı güçler önce adamı öldürecek sonra devletin mahkemesi olayı kapatacak...
ahmet altan dün ergenekon belgelerini açıklarken hayrandınız adama...
hiç bir muhafazakar gazete cesaret edemezken adamlar ergenekona kök söktürdü...
bu memlekete sizin vatansever bildiklerinizden 100 kat fazla hizmet etti sırf şu ergenekon meselesiyle...
gelsin ne zararı var ?
şimdiye kadarkiler türk soyundan geldi sana ne faydası oldu ?
soylamı adam olunuyor ?
hmmm...
osmanlıyı yıkan ittihatçıların bir ırkını araştır sonra ben neyim diyeceksin bakalım...
senin bu kafayla başın dertte kardeş...
yahu sen niye birilerinin hatalarını birilerine bindiriyorsun direk...
ittihatçıların türk olması nasılki tüm türklerin utancı değilse terside aynı şekildedir...