|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ahanda diyorum Allah zalimlere ve zalimlerin yandaşlarına sevenlerine Belasını versin onları zelil ve perişan etsin. AMİN ! Sana (gerekli) bilgi geldikten sonra artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Gelin, oğullarımızı ve oğullarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı çağıralım. Biz de siz de toplanalım. Sonra gönülden dua edelim de, Allah’ın lanetini (aramızdan) yalan söyleyenlerin üstüne atalım. Âl-i İmrân(*) Sûresinin 61 Mubahaleye davetlisiniz !
![]() Konu Ammar tarafından (01-26-2012 Saat 05:02 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kardesim,
Allah rizasi icin ...su yazdigin yazi hic oldumu? Din kardesine bu denli bedduami edilir.? Madem edeceksin coluk cocugu niye karistiriyorsun? Allah askina ...lütfen. Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (01-26-2012 Saat 05:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
çocukları karıştırıyorum çünkü çoluk çocuğuyla yakılan öldürülen sürülen ve 18-19 yıldır babasını doğru dürüst görmemiş çocuklara yapılanlar için sevimdim ve tribünlere oynama diyor. ben yalancılar için dedim yalan yoksa haksızlık yoksa üzerine alınmayacak zaten. Konu Ammar tarafından (01-26-2012 Saat 04:21 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Lakin beni ne senin yazdigin nede onunki su anda ilgilendirmiyor...ilgilendirse konuya dair birseyler yazardim. Velevki sen hakli olmus olsan bile, hakliligini beddua ederekmi haykiracaksin? Aklina hicmi gelmiyor bu kardesim bilgisiz ve cahlligine vereyim diye...Sana yakisan " Allah akil fikir versin " demek olmaliydi. Velevki haksiz bile olsa.... Kaldiki coluk cocugunun ne kabahati var? El insaf. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
cahillik nereye kadar ki ? ve bu cahil sayılmaz. araştırp görebileceği bir seviyededir. ve bu özellikleri ilede mukeleftir. ancak aşağıdaki davetim geçerlidir. Sana (gerekli) bilgi geldikten sonra artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Gelin, oğullarımızı ve oğullarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı çağıralım. Biz de siz de toplanalım. Sonra gönülden dua edelim de, Allah’ın lanetini (aramızdan) yalan söyleyenlerin üstüne atalım. Âl-i İmrân(*) Sûresinin 61 Mubahaleye davetlisiniz ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|