|
![]() |
#1 |
![]() kardesim kardesim yine internette ak parti muhaliflerinin yuvarladigi rakamlarla demogoji yapiyorsun..
senden resmi kaynak bekliyorum yada güvenilir bir haber sitesinden haber bekliyorum.. hangi ihracatin, ithalatin büyümesinden bahsediyoruz? evet bir anda sifirlama yok ama eski sasali günlerinden eser kalmadi.. bu arada gönderdigin haberlerde kendinle celisiyorsun ![]() kardesim lütfen artik su paranoyadan siyril ve artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini anla..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Al abi sana Dünya'nın en güvenilir haber sitesi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
o bbc nin haberi degil ki, türk kaynakli bir haber ![]() sonucta devlet olarak, hükümet olarak israile siyasi, ticari anlamda ambargo koymusmuyuz yada daha dogrusu minimize etmismiyiz ona bakalim.. düne kadar israilden alinan askeri tecizatlar su anda nereden aliniyor veya nerede üretiliyor?.. birde anlamadigim nokta sudur... yani ne yapmamiz gerekiyor israile savasmi acalim, savasacak misin israille? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
iki ülke arasında ki para akışına bak abi dünya'da hangi 2 ülke bu kadar çok para transferi yapıyor... israil'e savaş açalım demiyorum ama bak kıç kadar ülke bile adamlara gider yapabiliyorsa biz yapmıyorsak dururyorsak bunun ardı arkasında bişeyler vardır... illa ki verilen bir taviz vardır... Adnan Menderes öldürüldü. Turgut Özal öldürüldü... Peki bu insanları öldürebilen güç , tayyip erdoğan'ı da öldüremezmiydi ![]() Bence çok rahat yapardı... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|