Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-05-2012, 02:08   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
kardesim kardesim yine internette ak parti muhaliflerinin yuvarladigi rakamlarla demogoji yapiyorsun..
senden resmi kaynak bekliyorum yada güvenilir bir haber sitesinden haber bekliyorum..
hangi ihracatin, ithalatin büyümesinden bahsediyoruz?
evet bir anda sifirlama yok ama eski sasali günlerinden eser kalmadi..
bu arada gönderdigin haberlerde kendinle celisiyorsun o haberler bile israille aramizin kötü oldugunu ve bize yanasmak icin yalakalik yaptiklarini gösteriyor yani bumudur ?
kardesim lütfen artik su paranoyadan siyril ve artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini anla..

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-05-2012, 02:09   #2
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardesim kardesim yine internette ak parti muhaliflerinin yuvarladigi rakamlarla demogoji yapiyorsun..
senden resmi kaynak bekliyorum yada güvenilir bir haber sitesinden haber bekliyorum..
hangi ihracatin, ithalatin büyümesinden bahsediyoruz?
evet bir anda sifirlama yok ama eski sasali günlerinden eser kalmadi..
bu arada gönderdigin haberlerde kendinle celisiyorsun o haberler bile israille aramizin kötü oldugunu ve bize yanasmak icin yalakalik yaptiklarini gösteriyor yani bumudur ?
kardesim lütfen artik su paranoyadan siyril ve artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini anla..
http://www.bbc.co.uk/turkce/ekonomi/...y_israel.shtml

Al abi sana Dünya'nın en güvenilir haber sitesi.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2012, 02:17   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.bbc.co.uk/turkce/ekonomi/...y_israel.shtml

Al abi sana Dünya'nın en güvenilir haber sitesi.

o bbc nin haberi degil ki, türk kaynakli bir haber .. kaldiki ticaret hacminin artmasi özel sektörlede kaynaklaniyor yani sadece devletin ticari hacmiyle alakali bir durum degil..
sonucta devlet olarak, hükümet olarak israile siyasi, ticari anlamda ambargo koymusmuyuz yada daha dogrusu minimize etmismiyiz ona bakalim..
düne kadar israilden alinan askeri tecizatlar su anda nereden aliniyor veya nerede üretiliyor?..
birde anlamadigim nokta sudur... yani ne yapmamiz gerekiyor israile savasmi acalim, savasacak misin israille?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2012, 02:22   #4
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o bbc nin haberi degil ki, türk kaynakli bir haber .. kaldiki ticaret hacminin artmasi özel sektörlede kaynaklaniyor yani sadece devletin ticari hacmiyle alakali bir durum degil..
sonucta devlet olarak, hükümet olarak israile siyasi, ticari anlamda ambargo koymusmuyuz yada daha dogrusu minimize etmismiyiz ona bakalim..
düne kadar israilden alinan askeri tecizatlar su anda nereden aliniyor veya nerede üretiliyor?..
birde anlamadigim nokta sudur... yani ne yapmamiz gerekiyor israile savasmi acalim, savasacak misin israille?
savaşmayacaksın sadece dik duracaksın...

iki ülke arasında ki para akışına bak abi dünya'da hangi 2 ülke bu kadar çok para transferi yapıyor...

israil'e savaş açalım demiyorum ama bak kıç kadar ülke bile adamlara gider yapabiliyorsa biz yapmıyorsak dururyorsak bunun ardı arkasında bişeyler vardır...

illa ki verilen bir taviz vardır...

Adnan Menderes öldürüldü.

Turgut Özal öldürüldü...

Peki bu insanları öldürebilen güç , tayyip erdoğan'ı da öldüremezmiydi

Bence çok rahat yapardı...
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)