|
![]() |
#1 |
![]() eğer türkçe öğrenmek tercih meselesi yapılırsa bunun önüne geçilebileceğini sanmıyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hım her azınlığa böyle bir hak tanındığını düşünemiyorum...
ayrıca bunu gerçekleştirebilecek eğitimciyi karşılayabilirlermi bilemiyorum... ne yapıcaklar, mesela sınıf öğretmeni bölümlerinde aynı zamanda azınlık dillerinde ayrı olarak eğitimmi vericekler? nereye atanacağı belli olmayan biri buna hangi cesaretle kalkışabilir? meseleye çok yönlü bakmak lazım bence... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sayın Arınç'ın söylediklerini sonuna kadar destekliyorum çok doğru konuşmuş...
Ayrıca özür bekleyenler yada tepki gösterenler yüzünden geri vitese taktı diyelim ne değişir mesaj verilmiştir... Anlayana Konu unsparing tarafından (02-08-2012 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
başka azınlıklarına gelince herkes kendi hakkını arayacak başka azınlıkların hakkını da Kürdler arayacak değil ya.. kendini hakkını bile hürce dile getiremiyorken. alçaltan, alçalır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() onuda onlar düşünsün gibi bir ifade bencilce bir duruş .. devlet herkese eşit haklar tanımakla yükümlü, bir azınlığa pozitif ayrımcılık yaparken hepsini düşünmesi sonrasını düşünmeside gerekir... tvde en kötü alt yazı verirsin, tv ile eğitimci asla kıyaslanamaz, 10 milyondan fazla kürt vatandaştan bahsediyoruz... ben hükumeti temsil eden hiçbir ferdin, kimseyi hor hakir dilini konuşamayacak kadar aciz görceğini sanmıyorum, bu psikolıji kürt toplumunu şimdiye kadar dışlayan zihniyetten ötürü oluşmuş bir tür aşağılık kompleksi bence... şahsıma diyorsanızda, benim en yakın arkadaşlarım hep kürtler olmuştur, kürdistan devletinin olmasını dahi arzulayan yakın arkadaşlarımda olmuştur, ben onlarıda anlamayı tercih eder fikirlerine düşüncelerine büyük saygı duyarım... ırk seçme özelliği olamaz, bir insan edebiyle, ahlakıyla, üslubuyla kürtte olsa türkte olsa laz çerkezde olsa gittiği yerde saygı duyulacak bir insandır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|