|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bu sözden ne anlıyorsunuz ben çok merak ediyorum...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ama sen kelimenin önünü, arkasini söylemeyip iki kelimeyi ön plana cikarirsan bu biraz "namaza yaklasmayin" i baz alip, önündeki "ickiliyken" lafzini es gecmek gibi oluyor.. basbakanimizin ifadesi nettir ne yapalim basi bos birakalim, egitmeyelimde tinercimi olsunlar.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "Emine Hanıma bazı eşlerin yaptığı şikâyetler gibi." "Sekreter, kadın, para ilişkisine odaklanın."
Nasıl bir şerefsizliktir bu böyle daha kendi namusunu bilmeyen üç kuruşluk pezvnk...Partimizi karalayamaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
başbakan dindar bir nesil yetiştiriceğiz derken hedefteki sözünde kimler vardı? ve hangi olay üzerine bu lafı dedi ? bunlarıda bilmek lazım sadece cımbızla 2 kelime almakla bitmiyor... hedefte ilahiyat fakültelerinin önünü açmak için çıkarılan tasarının yasalaşmasından rahatsızlık duyan chp liler vardı... bu mesele üzerine bunu söyledi. yıllardır, dini değerlerini, dini hassasiyetlerini kazanmış, dini kıstasların farkında olan genç nesilin önünü kapatmak için elinden gelini yapanlara söyledi bunu... niye rahatsız olduklarını sordu dindar bir neslin başa geçmesinden hep korktunuz diye sordu... ve bunların üzerine söyledi korktuğunuz olacak evet biz dindar bir nesil yetişmesi için imkanları genişleticez manasını okuduğum 'dindar nesil yetiştiriceğiz' sözünü sarfetti... şimdi burda dindar nesilden kasıt ne? = başa gelmesinden korkulan nesil... peki ilahiyatların önünü açmak istemek ne? = bu başa gelmesinden korkulan dindar nesil için imkan geliştirme.... bunları çoğaltabiliriz... şimdi dindar olmasında tinercimi olsun sözüne bakıcak olursak, tinerci orda sıradan bir örnekti... dini değerlerini hassasiyetlerini kazanan, dini kıstasları öğrenen dindar nesil, uyuşturucu kullanırmı, alkola başvururmu, edepsizlik ahlaksızlık yaparmı, ataletmi gösterir, yoksa çalışıp helal rızık kazanıp çocuklarınada bunumu aşılar?... bir insanın dini değerleri yoksa o insan o insanın çocukları, tinercide olur, uyuşturucu batağınada gömülür, alkolde kullanır, edepten ahlaktan yoksun ailesinden kopuk bir hayatta yaşar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Başbakanın ekibi böyle insanlardan mı oluşuyor ? Başbakan bu yönde ne gibi çalışmalar yapmış mesela sokakta ki tinerciye bir el uzatmış mı ? Yoksa kötü yola düşeni kendi haline mi bırakmış... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
kendini mükemmel görmenin yanında kimse kendini yeterlide göremez, hep bir adım daha öteye gitme gayesi olmadığı sürece onun davası bitmiştir, korkulurki o makam mevki sevdasına döner... ben başbakana mükemmel demem, akpartiyede demem... ama çok zor, belki felaket döneminde bu ülkenin başına gelerek çok önemli yerlere getirdiğini hiç birimiz inkar edemeyiz...ve hakkını teslim ederiz... ben daha başında bu yola baş koyan teşkilatın içinde menfaat makam mevki sevdasıyla içine girmiş ortak olmuş çok yakınımda insanlar gördüm, onun için hepsi mükemmel kusursuz diyemeyiz, biz kuranı kerimlerin gözlerinin önünde yakıldığı, okuyanın ve aşılayanın türlü bahanelerle asıldığı, özgürlüğü uman başörtülü ablalarımızn dövüldüğü, ve dininden uzaklaştırılmak için daha nice komplo üstüne komplo kuranların manevi zulmüne maruz kaldığı zamanı gören nesilden geliyoruz dile kolay ... tinercinin elnden tutmak öyle kolay değil ![]() çocuk esirgeme,yetiştirme kurumlarının çok ciddi çalışmaları var görüyoruz, ülkeye kazandırmak asıda engelli vatandaşlar için yapılan faaliyetleri, projeleri, motivasyonları görüyoruz, hapishanedeki vatandaşa bile meslek edindirme kursları vererek suç oranlarını azaltmak adına yapılan faaliyetleri görüyoruz... bunlara daha niceleri eklenebilir... birşey yapmıyor demek haksızlıktır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|