|
|
|
|
#1 |
|
sizin o taraf peygamberler diyarımı izmir adına umutlandırıcı ne demek yaa neyse izmirede gelecek akp zaten yakındır o zaman bir ayağımızı cennete atmış oluruz öteki tarafta sorduklarında izmirden geliyorum akpli belediye diye torpil yaparlar belki kendinizi ve memleketinizi din konusunda bişey zandetmekten vaz geçin lütfen birde yetiştireceğiniz nesil ödülle namaz kıcaksa devlet adamı olduğunda rüşvetle iş yapacak oda güzel ağaç aşken eğilir
Konu ali1986 tarafından (02-12-2012 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
insalah ak parti izmire gelirde izmirin gavurlugu gider ![]() .. ama bazen diyorum ki bu izmirlilere arsenikli su, kötü yollar, düzensiz yapilasma, kirli deniz müstehak.. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
habire yolsuzluklarla aniliyor, basbakanimizin destegine ragmen expo bir türlü gelemiyor!.. oysaki bakiyoruz kayseri, konya, gaziantep hatta chp li eskisehir bile aldi basini gidiyor ama izmir ve antalya gibi sehirler yanlis ellerde, devamli geri gidiyorlar!.. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
benim sözlerimde art niyet görmeniz, bakış açınızın art niyetindendir...bazı illerimizde iflah olmayan maneviyat söz konusu, edirne, izmir, antalya vs ... iflah olmama durumuna binaen söylediğim bir söz... nereye çekerseniz çekin görünen köy kılavuz istemez... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler ben sadece memlekete bakarak yorum yapmanıza tepki gösterdim insanların içini bilemezsiniz ben konak meydanında başörtülü bi kızı uygunsuz vaziyettede gördüm ve polise şikayet ettim bu durumda izmirin bir suçu yok insan işte beşer şaşar
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
parayla imanın kimde olacağı belli olmaz gibi klişe sözlere göre değil, ''Allah sizin dış görünüşünüze ve mallarınıza bakmaz. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar" hadisi şerifine itibar edenlerdeniz, onun için kimseyi dış görünüşüne ve bulunduğu yere mekana göre yargılamak elbette haddimize değil... söylediğimden aksine bir anlam çıkararak haksızlık yaptınız... Konu _Ednâ_ tarafından (02-12-2012 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|