|
|
|
|
#1 |
|
siz milletin yediğine içtiğine ne karışıyorsunuz yaa içiyosa günahını çeker arkadaş varmı sanki sizin cennete yer hazır yanınıza arkadaş arıyorsunuz size ne içen içer içmeyen içmez atatürkün içkisi onun bunun başındaki örtü birde geliştirdik türkiyeyi diyosunuz hala geçmişiten kurtulamadınız başörtülü veya başı açık atatürkün büstüne yapılan 2 şeyde şerefsizliktir varmı buna karşı çıkan atatürke itibarı çanakkalede yatan 250000 şehit verdi arkadaşım hacılarınız hocalarınız değil hep atatürkle tayyipi karşılaştırıyosunuz o zaman 7 düvel gelmiş kapıya şavaş zamanı adam dünyaya kafa tutmuş şimdi bi irana laf geçiremiyor konuşuyosunuz savaş çıksa ilk kim kaçar acaba bu ülkeden bu son 10 yılın nesli akp neslidir ülkenin yarısından oy almışsınız hala kimin nesli diye tartışıyosunuz
Konu ali1986 tarafından (02-19-2012 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
var ben karşı çıkıyorum... ikiside şerefsizlik değildir... normal,tabii bir olaydır... tabii olmayan her sabah çoluğu çocuğu o heykelin karşısına dikip yolundan yürüyeceğim diye ant içirmektir... |
||
|
|
|
#3 |
|
bir bakan geldimi okulun birine çoluk çocuk sıraya giriyor yaa o bakan kim yada başbakan kimki onun için sıraya giriyorlar bi andımızı okumak istiklal marşını okumakmı sorun oldu ben sizi biliyorum bir bakan geldimi vay bakan gelmiş diye asker olursunuz karşısında etten duvar örülür polis asker bir andımız zorunuza gidiyor her yerin bir adabı usulü vardır camiyede girerken sağ ayakla girersin besmele çekersin allah kitaba secdeye saygıdan okula girerkende andımız okunur bu kadar basit siz milleti dindende soğuttunuz vatan millet sevgisindede bide dindar nesil diyosunuz nasıl yetişecek dindar nesil hiçbir şeye saygı bırakmadınızki herşeyi sorguladınız atatürkü dini bayrağı atatürkün ve o dönemki insanların yaptıkları bu ülke için ütopyadır artık öyle bişey olmaz olamaz
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
ben onu savundum mu evladım yok,peki senin savunman mantıklı mı yok ![]() böyle bi savunmaya geçtiğine göre bakanların önüne sıraya geçilmesini yanlış buluyorsun,ve bunu büst karşısında sıraya geçmekle mukayese ettiğin için onunda yanlış olduğunu söylüyorsun bir nevi ![]() aferin bencede büstün karşısına geçmek saçma... uff mukayeseye bak camiye girerken sağ ayakla besmele çekerek girersin o yüzden büstün karşısına geçip andımızı okuyacaksın camiye gitmek zorunlumudur ? sağ ayakla girmezsen kovarlarmı ? namazın kabul olmazmı ? peki andımız okunmadan okul başlıyormu yok,andımız okumak zorunlumu evet... madem cami diyorsan camiye her milletten her ırktan her mezhepten insan gelir ve hepsinin farklılıklarına saygı vardır,kimseye değil Allaha tapılır... ya andımız ? kişi atatürkü sevmek zorundamı değil ama devlet evet diyor,bir kürt türküm demeye neden zorunlu olsun nerede saygı ? neden atatürkün yolunda yürümeye and içsin insanlar ? yer bulamazsam geçer camiide yatar uyurum ki uyumuşluğum vardır adabını,saygısını sen ve ideolojin belirlemiyor... he milleti dinden soğuttunuz,millet alsın Kuran okusun din orada yazıyor,kendi işine gelmiyor diye bunuda bahane ederler dinden soğuttunuz ![]() sorgulayacağız tabi... sroguladıkça bir bir çıkıyor ortaya yapılanlar... evet olamaz,olmamalı zaten... bu insanlar ezanın bozulmasını,Allah diyenin asılmasını hak etmiyor... |
||
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Konu ali1986 tarafından (02-20-2012 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
bu ülkede zorunlu hiçbirşey de yok he... bu dediklerine kendin inanıyormusun acaba? |
||
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Atatürke itibarı çanakkalede 250 bin kişi ne ayak ? Atatürke itibar ettikleri için mi şehit oldu bu kişielr ? Öyle ise,şehit değil ölüdürler.Ha onca insan itibar ettikleri için değil,üülkesi için ölmüştür bunu önce anlaman kavraman lazım ;) Ha illa itibarlıktan söz edeceksen bunu cumhuriyet dönemine bakarak yapmak lazım olaylar olaylar mevzular mevzular ![]() Bir heykele elle işaret yapmak şerefsizlik değildir.İlla şerefsizlik bekleniyorsa,şimdi yasaya hukuka küfür edicem olmucak gerisini sen anlayıver koçum ![]() Gazlayıp gazlayıp yolluyorlar la bunları da.Ama iyi oldu bekliyordum böle birisini ![]() |
||
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
koçum şimdi şöyle tabiki insanlar ülkeleri için şehit oldular ama başlarında bir komtan vardı ve onun stratejisiyle başarı kazandılar itibar derken onu söyledim yasaya küfür etme sakın kendinize küfür etmiş olursun benden söylemesi birde heykel demişsin aklın sıra gazlıyosunda gelmem o değilde bunca karikatürist tayyip efendiyi çizdi diye soruşturma geçiriyor ona yapılınca kıyamet kopuyor atatürke gelince dut yemiş bülbülsünüz zorunuza gidiyor demi tepkiler neden bizim liderimiz için bu kadar tepki olmuyor diye olmaz koçum uğraşmayın atatürkün yerine geçmesi imkansızdır allah korusun bir savaş çıkarda başta giderse belki dicem ama başta gidermi lideriniz yoksa maami sahillerinemi tüyer evladının yanına noktalama kullanmıyorum dilbilgisi zayıf göründüğü gibi kusura bakma artık ![]() |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
O baştaki dediğin komutanın rütbesi neymiş ki strajiden bahsediyorsun ? Straji oyunu oynanmıyor burada tek kumanda merkezi olsun. Ölmeyi emretmek ne zamandan beri savaş strajisi oldu ? Yasalar benim yazdığım yasa değil veya bana yazılmış yasa değil,bu yüzden kendime küfür etmem söz konusu olamaz aslanım bunu kavra öncelikle ;) Kaldı ki benim hakkımı kollayan bir yasa yok ortada,altı üstü bir kaç heykelciği koruyan yasa.Canlı diriden birisinden çok cansız,insan eliylşe yapılan anlamsız şeyler bunlar. Anlamsızlıklarla bütünleşmiş isen bu senin sorunun acizliğin ;) Karikatür dediklerin halkın seçtiği bir lidere küfürden hakaretten ibaret,sadece başbakana değil,onu çizenler aynı zamanda halkada zamanında hakaret ettiği gibi hala bunu gerçekleştiriyorlar. Burada zorumuza giden ne oluyor ? Seninkisi laf ebeliğinden başka bir şey değil,'yazayım da ne olursa olsun dolu gözüksün' mantığı. Başı boş olunca böyle davranılıyor demek ki. Atatürk demişsin,dut yemiş bülbül olduğpumuzu kanıtla,kanıtlamazsan seni mal ilan edicem burada.Mdem bir şey söyledin,ispatla ;) Hee savaşta liderler en önde savaşıyor di mi evlat ? Sen hala orta okul kafasındasın belli ki,atatürk mevzilerin en önünde savaşmışmış,yok savaş esnasında mevzinin önünde dolanıyormuş muş,kurşun isabet etmiyormuş muş. Senin gibi çoluk çocuk inanır bunlara anca Sonrada senin gibi çoluk çocuklara uğraşırız böyle.Bu bir yana,aklını kaybetmediysen ki kaybetmiş gözüküyorsun,tekrar elde ettiğinde aklını birdüşün hangi komutan savaş meydanında bulunur ? Veya hangi siyasetçi savaş meydanında bulunur ? Veya hangi komutan savaş durumunda mevzilere gider çatışır veya taktik straji uygular ? Şimdi çıkıp Osmanlı döneminde ''Genç Osman şu kapıyı kendisi açtı'' diyerek mehter marşını eklemeyesin sakın buraya ;) Keşke dil bilgin zayıf olsa sadece,akli dengende bir hayli zayıf senin.Sen git büyüklerin gelsin. Şanslısın bilgisayarım bozuk yoksa zevkle sana giydirmesini bilirdim. Konu Hüdaverdi tarafından (02-21-2012 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|