|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
size göre dindarlar tv'lere çıkıp benim kalbim temiz diyen kokanalardır değil mi? kimseye dindarım yada değilim ispat edecek değilim... sonuçta mahkeme belli, herşeye o karar verecek... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
devlet dediğin kurumun görevi dindarınada dindar olmayanınada adalet ve özgürlük sağlamaktır... siz dindarların bu halktan yararlanmasını felaket olarak gördüğünüz için isyanlardasın... bak burada 3-4 sayfa yazdın... hepsini oku tek tek senin dindarlığına yada dindar olmayışına edilen tek gelime göremezsin... aştık çünkü biz onları... kendini nasıl tanımlıyorsan öylesindir der bitiririz... ama sen her konuda şöyle dinlisiniz,şöyle dinsizsiniz bla bla... kuyruk acın ne ? |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
laik devletten böyle bi beklentim yok... mümin yetirştiren kurumların özgürlüğünü sağlasın yeter... yo söyleme sırası şimdi geldi demek ki... kemalist laik zihniyet maddi manevi öyle bi yasakçı ve batık bir devlet bıraktı ki geriye onlarla uğraşıyodu adamlar... Alıntı:
ayrıca benim görüşüm bu konu içinde yazıldı... senin gibi baba partisine oy veren biri için fazlaca şaşırılacak olay... ama işine gelen derken mesela din düşmanı chp ve faşist mhp asla işime gelmez benim... öyle de bi durum var,hassasiyetimi paylaşan partilerden seçim önceki şartlarını ve seçim sonraki projelerini dikkate alarak oy kullanırım... eh iradesini hiçe sayan bir insana göre fazlaca cesur ve saçma gelebilir,o da senin sorunun ![]() belli bir görüşümüz yokmuş konuya yazmaya başladığından beri görmekteyizki hiç bir görüşe dair ortalama dahi bir bilgin yok ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
![]() Alıntı:
![]() iyi izle ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() mhp faşist bir kontrgerilla partisidir... yetiştirdiği adamlar devletin faili meçhul cinayetlerinde kullandığı adamlardır... 80 öncesi faşizan bir çok eyleme imza atmışlar kendileriyle aynı düşünmüyor diye islamcı kesimin liderlerine dahi suikast düzenlemiştir... İslamcılık diye bir davası olmadığını alparslan türkeş bizzat söylemiştir... Alıntı:
1920 sonrasınıda biliriz sen rahat ol... istiklal mahkemelerini,değiştirilen ezası,kuran okumanın yasaklanmasınıda biliriz... bu memleketin kızlarının güzellik yarışmalarına gönderildiğinide biliriz... camide saklanmakmış saklanacak başka yermi yoktu istanbulun göbeğinde sirkecinin falanca camisindede at mı sakladınız mihrapta dansöz oynatmak neyin nesi öyle ise ? falih rıfkı diyor ki yunanla savaşta 5000 bin kayıp verdi bu memleket irtica ile savaşta bunun 100 katı kayıp verdi açıp kitabında okuyabilirsin ![]() tuncelide katledilen insanlar devletin o dönemki zihniyetini açıkça ortaya koyuyor zaten aferin iyi yere getirmişsin konuyu ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|