Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2012, 20:57   #1
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine desteksiz atıyorsun
ben şeriat gelsin dedim mi mesajımda yok
tsknın islamı irtica diyerek tehdit gördüğünden bahsediyorum
ama siz islamı irtica olarak gördüğünüz için ödünüz kopuyor
niye ben kemalizm,laiklik isteyenler fransaya gitsin,ingiltereye gitsin diyormuyum
sen kimsin beni kovacaksın
hee normal vatandaş gidiyor ama başbakanın karısını almadılar gataya
bu nasıl iş anlamadık
ulan bir adam savunduğu şeylerin bu kadar mı cahili olur ya...
hayır anlamıyorum neyinize güvenipte fikir öne sürüyorsunuz bilmiyorum ki...

genelkurmay başkanını yoldan geçen adam atanmıyor,hiyerarşiye göre genelkurmay başkanı olacak kişi zaten belli...
görevmiş evet görevleri genelde darbecilik,islam düşmanlığı oluyordu...
şimdiki görevini yapıyor gibi pek sesi çıkmıyor...
zaten halk küfür ediyor o cami bombalama planı yapanlara merak etme,doğru dedin...

laik zırvası,
babanneside başörtülüdür...
o da müslümandır hem kalbi temizdir falan...

gayet aldılar...
istenmeyen durumları müslüman gibi yaşamak istemeleriydi...
ben sallaıyorum da sen benden betersin başbakanın karısını almadıkları sene kaçtı fii tarihi hapise girmiş milletin önünde müslümanlar askerdir hadi ileri diye milleti gazlamış adamın karısını asgeri bölgeye sok oldu bunun adıda güvenlik değil başörtü bilmem nesi olsun istenmeyen durumuda açıyım sanada tam anla adam gidiyor dergahlara üye oluyor bunuda dindarım diye herkese duyuruyor beynin yıkatıyor ordu düşmanlığıyla kendi kafasınca dinli dinsiz ayrımı yapıyor o adamı bende istemem orduda her sene atıyolar birilerini ordudan onlardamı müslümanlıktan atıldı hemde sizin döneminizde sırası gelelnmiş lafa gelince sıracı oluyosunuz icraate gelince çıkartırtırsınız yasaları çıkart bi yasa madem işine gelmiyor atamassın adamı amiyane tabirle cumhurbaşkanı başkomtan orduda köpeği değilmi bu ülke benim istediğim gibi ülke ben memnunum siz memnun değilsiniz o yüzden gidin diyorum memnunsanız bişey diyemem ama sizi memnun etmek ne mümkün efendim her daim bi düşman var size

ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2012, 21:13   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sallaıyorum da sen benden betersin başbakanın karısını almadıkları sene kaçtı fii tarihi hapise girmiş milletin önünde müslümanlar askerdir hadi ileri diye milleti gazlamış adamın karısını asgeri bölgeye sok oldu bunun adıda güvenlik değil başörtü bilmem nesi olsun istenmeyen durumuda açıyım sanada tam anla adam gidiyor dergahlara üye oluyor bunuda dindarım diye herkese duyuruyor beynin yıkatıyor ordu düşmanlığıyla kendi kafasınca dinli dinsiz ayrımı yapıyor o adamı bende istemem orduda her sene atıyolar birilerini ordudan onlardamı müslümanlıktan atıldı hemde sizin döneminizde sırası gelelnmiş lafa gelince sıracı oluyosunuz icraate gelince çıkartırtırsınız yasaları çıkart bi yasa madem işine gelmiyor atamassın adamı amiyane tabirle cumhurbaşkanı başkomtan orduda köpeği değilmi bu ülke benim istediğim gibi ülke ben memnunum siz memnun değilsiniz o yüzden gidin diyorum memnunsanız bişey diyemem ama sizi memnun etmek ne mümkün efendim her daim bi düşman var size
valla yine boş boş yazmışsın ama 5 sene öncesi idi fi tarihi dediğin 2005...
o yazdıklarınada birbir cevap verirdim ama daha fazla rezil olmanı istemem
sanırım tsk ya ve sisteme dairde en ufak bilgin yok...
valla bizi memnun edemeyen zihindaşınız atalarınız bizi susturamamış,kovamamış siz hiç beceremezsiniz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)