Kuran'a küfür değil mesele,mesele sadec 'küfür',ast üst ilişkisini hatırlatırım sana.Komutaın yanından selam vermeden geç bakalım neler oluyor Kaldı ki 'alayı hepsi soyu sopu böyle' demiyor burada kimse diyemez de.Önemli olan mesele en üst rütbelilerin yaptığı vatan hainlikleri,halka silah doğrutmaları.
Beniim birliğimin komutanı hiç bir askeri görevinden alma yetkisine sahip değil,YAŞ'a katılmıyor,darbe yapmıyor,sıradan bin başı ne yapabilir ? Allah aşkına ortadan tonca soyut şey var darbeler var,bu darbelerin gerçekleşmesi için kendi ürettikleri pislikler var,BÇG var,görmüyorsan bunları ne diyeyim Ailenin yanında,sevmediğin bir takım ve birisi için veya önünde duran bardağın anasına avradına küfür et bakalım ailen ne diyecek ? ''Aferin aynın ben demi'' diyecek yoksa kızacakalrmı sana Bu yüzden Kurana küfür et söylemin tamamen tutarsız anlamsız.
Bir insan askeriyeden kovulduktan sonra ne olur ? Madem askeriyenin içinde bulundun cevabını çok iyi bilmen lazım bu yüzden yazmıyorum.Bu sebebten dolayı saklamak zorudna kalır.
Bu ülke insanı hapis veya idam cezası yememek için ula dinini gizli saklı öğrendi,dinini zar zor öğrettiler onlarca yıldır,bagaj olayı emin ol en masumu ;)
Bu parti döneminde askerdeki pislikler tek tek temizleniyor,pislikler gittikçe elbet insanlar ibadetini rahatça yapabiliyor bazı birliklerde,'her birlikte' değil.Benim acemi birliğimin insanların inancına yaklaşımı ile,usta birliğimdeki yaklaım çok farklı.Biri ermeni ordusu birliği gibiydi,diğeri gerçek ordu birliği olması gereken.Bunlar hiç bir zaman pislikelrin üstünü örtmez ;)
GATA dedim başbakanın eşi dedim,nuna dahi cevap veremedin gördüğün gibi ;)
Hala pislikler var.Zamanla tasfiye olacaklar elbet.
ben biliyorum sizin dini nasıl öğrettiğinizi gizli gizli buluşup allah razı olsun hükümetimizden muhabbetleri böyle din öğrenilmez din öğrenmek isteyen kursuna gider camiye gider imam hatibe gider 3 5 kendini bilmezin kendini peygamber sandığı yere gitmez giderse başına gelelnlerden o sorumludur arkadaşım bi görevin varsa ve bu askelikse dikkat ediceksin pislikleri temizle temizle bitiremezdiniz şimdilik mühür sizde basın basabildiğiniz kadar