|
![]() |
#1 |
![]() bazen insan kendini onların yerine koyduğunda gerçekten hataları çok anlamsız kalıyor onunları eleştirmek hepten anlamsız kalıyor. ve bunu herkes biliyorki tüm düşmanlarının hedefi islami rejimidir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yada petrol'ü....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
İran, Suriye'si yok bu işin ! Hedef İslam ve Coğrafyasıdır...! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
abi tabaki hatalarını hoş karşılamayız karılayamayız. ve leştiririzde. anacak dediğim ki empati yaptığımızda eleştirmekte anlamsız kalıyor dediğim gibi. 30 yıldır nefes aldırmıyorlar sunnicilik yapıp nefeslerini kesmeye çalışanlar hariç. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sırf mezhepsel baktıklarından dolayı katliama göz yummalarının empati yapınca eleştirilmeyecek bulacak değilim... kralını yaparım hemde... sırf mezhepsel baktıklarından dolayı resmen müslüman kıyımına gözyumuyorlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
empatiden empatiye fark var ! ben eleştirilmemeli demiyorum, ben eleştiren bir insanım zaten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Meselenin İran'la alakası sadece ve sadece Lübnan ve Filistin hattının kaybolmaması üzerinedir...! Bu Tezgahı hazırlayanlar bir taşla sekiz kuş vurmaya çalışıyorlar ! Bu itibar ile süreç en tehlikeli sınıfına girer ! İran'ı suçlarsan Türkiye, Suud, Katar, Ürdün suçlanır !!! Oysa Hedefte teker teker hepsi vardır !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|