|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bende diyorumki ayırmak imkansızdır.. bu noktadan ayıramazsınız din ile bilimi.. din ile bilim bir bütündür ve bu bütünün iki yüzü din ve bilimdir... bilimde ölçerek sorgulayarak ortaya atılan teoriler dinden ayrılmak istendiği için tam manası ile anlaşılamaz... bilimsel prensipler ateizme ve materyalizme alet edildiği vakit, din ile bilimi ayrıştırma çabasına girilebilir... ama halbuki bilimsel gerçekler dine araç edildiğinde, gerçek tam manasıyla ortaya çıkar ve anlaşılır...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
iyi ozaman su 100 derecede kaynamaz 150 derecede kaynar diyorum ben bana inansana... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() hım yani sizin dediğinize %100 inanmalıyız diyorsunuz, siz bizim dediklerimize zerre itibar etmezken... somut ifadeler kullanın öyleyse efendim %100 olmasada %1 ihtimaline katılırız belki en azından... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben kimin dedigine bakmam mantıklımı ona bakarım ve sizin dediginiz akıl dısı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
anlayışın yolu saygı duymaktan geçer, saygı duymazsanız meseleye at gözlükleriyle bakarsınız... ne mantıklı gelir ne duygusal ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
30 yil sonra rahatlikla ayni bilimsel cevrelerince yok sayilabiliyor.. Beseri ilim kendini tekamül etmekle mükelleftir...lakin mükemmel degildir. Ilahi emirler ise sorgulanmayi gerektirmiyecek sekilde mükemmeldir...iman ve tatbik etmek yeterlidir. Evrim nedirki? Adi üstünde bir teori...teori. Din ise varligin tek gercegi...gercek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|