|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
MECLİSTE KOLTUĞU BİLE OLMAYAN bir parti diye yazabilecek kadar aşağılaşabiliyorsun. DTP'nin mecliste koltuğu var... Buyrun onlarla sohbet edin. Sİze demiyorum bakın SANA YAKIŞAN DA ODUR HERHALDE.... Yazıklar olsun bu kafaya. Hadi sana PKK artıklarıyla iyi sohbetler ![]() Eeeee ne de olsa onlar meclisteler değil mi? buyrun devam edin ![]() Utanmazsanız... hoş utanma olsaydı zaten yukardaki yazıyı yazmazdın değil mi?
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Sağol hayran olduğun ve 'koltuğu olmayan TEK PARTİ' SP'Yİ gördüğün için. Lafı ortaya atmasını biliriz, koşup aa ne var orda deyip atlayanları da iyi görüyoruz. Meclisteki DTP, CHP vs. partilerden farkınız olsun bizde öyle 'sizi de muhatap alalım yada onları almayalım' tamam?.. Yalnız 1 tane koltuğu olan BBP bile değiller arkadaşlar tekrar uyarıyorum BBP'yi dahi bu üstteki yorumuma katmayın. Malum olanları zaten kendileri anlıyor. Kaale almayın. (Baksanıza konuyu değiştirmek için, üzerini örtmek için atmadıkları takla kalmadı. Dokunmayın yaralarına fazla âsileşiyorlar.) Konu FarukARSLAN. tarafından (03-10-2009 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Sizi seviyoruz ya... ne yazarsanız yazın. İstediğiniz kadar saçmalayın. Sizi seviyoruz yahu, inadına da seveceğiz. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bizde sizi seviyoruz yahu. Eksik olmayın. Mevlana'nın sözü bizde şiar olan, koltuk aşkı felan değil hani. 'Yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz' ya hani.. İşte öyle 'hani'.. İnadına sevin sizde. Bakın bir 'açılım haber'iyle de seviyorsunuz. Biz de sizin aylardır şu 'eleman'larınızın çamurlarını temizlemekle uğraşıyoruz amma yine de severek. Okşayarak.. (İstediğiniz kadar da çamur atın yine) Öyle işte ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (03-10-2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yaaaaa işte böyle eğer bizim gibi her görüşe açık olsalardı baştan beri bu komik hallare düşmezlerdi sen konuş konuş sonrada beterni yap
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Markist acilimida bekliyorum ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çoook ayıp çok. Hiç yakışmadı. Ya arkadaşlar bir bayanın sarışın olmasından bize neya. Adamın cümlesine bakın.
SP'nin Çankaya bölgesinden il genel meclis üyesi adayı olduğunu söyleyen sarışın bir kez genç kız da Saadetçiler nasıl böyle birşey yapar anlamıyorum. Hem bayan hemide sarışın. Üstüne üstlük birde genç. Bak bak bak... Valla bu saadetçileri anlayamıyorum. Sen nasıl olurda hem sarışın hem genç hemde bayan bir aday gösterirsin. Yakışık aldımı hiç. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Açılımın babası bu yav sp'de açılım modasına uydu desenize ha sp ha chp fark var mı var biri kapanıyor biri açılyor :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |