|
![]() |
#1 |
![]() Doğrudur olabilir
![]() Asker dedin de,sanırım haberde senin dediğinle ilgili bilgide verildi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arapça dersi seçmeli yabancı diller arasına alındı. Lisede okuyan zorunlu olsun diyen arkadaşlarımız öncülüğünü siz yapın Arapça dersi almaya başlayın tercihinizi Arapça dan yanı kullanın bakalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben de hep derdim ki 'Yahu neden ejdadımın anladığı dilli veya doğrudan kendilerini, ısmarlama fikirlere sahip isimlerin kitaplarından öğreniyorum? Neden arşivlere gidip de -özel bir eğitime ihtiyaç duymaksızın- doğrusuyla-yanlışıyla \ günahı-sevabıyla kendi başıma araştıramıyorum?'
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok güzel bir düşünce. Seçmeli ders olarak Arapça dersi konulabilir. Fakat başımızda böyle bir muhalif böyle çağdaş insanlarımız (!) olduğu sürece bu fikir başka bir yüzyıla da ertelenir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() laik devlet din ile alakalı dersler vermemesi lazım , devlet kontrolünde ki din sorunludur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() son dönemlerde forumda karşılaştığım en müthiş fikir...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Güzel olur cidden..
Seçmelide olmaz lisede ve ilköğretimde İngilizce dışındaki seçmeli yabancı dilleri öğrencilere sormuyolar okul kendi karar veriyo.. Direk zorunlu olmalı.. Benim zamanımda da olsaydı. Boşuna Fransızca'ya Almanca'ya kafa patlatmazdım kaç sene. Her ikisinde de bi kaç soru sormayı ve sayı saymayı hatırlıyorum şuan sadece ![]() Arapça hiç olmazsa pratik yapabileceğim bi dil olurdu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Ya devlet okullarında bizde, Almanca Fransızca da mı veriliyor: ) Ben baya gündemden kopmuşum heralde: D Heralde anadolu liselerinde falandır değil mi. Konu Feride tarafından (01-14-2011 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
-Biraz yüz buldunuz kontrolünüzü kayip ediyorsunuz.,ayaklariniz yere bassin beyler. -DiNimizde zorunlu birsey yok,tamamen istege bagli, -Allaha inanmayani müslüman yapsan zorla ,Bakalim Allah kabul edicekmi? -Önce insan kendi eksiklerini ,sonra coluk cocugunu ,etrafindakilerin eksigini gidersin. -iki gün Ak partili olan, il ,ilce baskani olan ,aliyor kimligi ,kapali kapilari zorluyor,Dayisi karisini dövse arka cikiyor bumu ? Ak partili olmak, önce kisi yaptigini bilmeli.,. partiye yaptigindan zararin faturasini göndermemeli.Az bilmek eksik bilgiden zarardir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|