![]() |
#31 |
![]() YA ÖYLE ZATEN BURAK ARKADAŞIMIZ NASIL ANLATMIŞ BAK O AKMPANYALARI DÜZENLEYEN ABD İSRAİL SANKİ HALKMI ORGANİZE EDİYOR O OLANLARI HALKIN BİŞEYDEN HABERİ YOK İŞTE KARDEŞLERİM BEN HERGÜN HABERLERİ TAKİP EDİYORUM TÜM İÇ DIŞ HABERLERİ OKUYORUM ÖLÇÜYORUM TARTIYORUM BİZİ ÇOK KARMAŞIK BİR OYUNUN İÇİNE SÜRÜYORLAR AMA KİMSE BUNUN FARKINDA BİLE DEİL.İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ KONUYU GÜNDEME GETİRİP HALKI RESMEN UYUTUYORLAR.IRAK SAVAŞI SIRASINDA KIBRIS KONUSU VARDI TÜRKİYE KRİZ YAŞICAKTI BUNUN YÜZÜNDEN FALAN HANİ NERDE ŞİMDİ SÖYLESENİZE ORTADA BİLE YOK EN KÜÇÜK ÖRNEK TÜRKİYENİN GÜNDEMİNLE NE KADAR BASİT OYNUYORLAR....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Kusura bakmayin ama bunu soylemek zorundayim;hukumetimizinde bu oyunlar biraz sucu var.Cunku ABD nin her istedigi yapildi bu yzudn onlarin oyuncagi olduk.oyuncaklari oludugumuz icin istedikleri herseye surukluorlar bizi.Basbakanimiz biraz daha sert ve agresif olmasi lazim ABD konusunda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() GÖSTERİŞTEN İBARET BAŞKA BİŞEY DEİL SENKİ ABDULLAH ÖCALANA SAYIN DENDİ DİYE BU KADAR HAYKIRIYOSUN ŞEHİT OLMASIN DİYOSUN AMA PKK NIN DİPLOMATİK KOLUNU OLUŞTURAN KİŞİLERE EL UZATIYOSUN MECLİSE SOKULAN ADAMLAR BUNDAN İBARET İŞTE KARDEŞİM Bİ KERE DEVLET BAHÇELİNİN BUZAMANA KADAR YAPTIKLARI BELLİ NE DİYE HALA SEÇERLER ŞAŞARIM LAF ATIP TUTMAMAK LAZIM AMA BEN İNANIYOTUMKİ BAŞBAKANIMIZ BU ÜLKENİN BAŞINI EZDİRMEZ HERZAMANKİNDEN DAHA DİK TUTAR...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Tamam.Konu cok sapti.Irak konusundan Amerikaya kadar gitti.Bence sn bu dusuncelerini Anti Amerika sitelerinde yap
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() IRAK ARTIK Bİ AMERİKADIR ZATEN ARKADAŞIM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() BU KONU İÇİN SOMUT İCRAATLAR YAPMAK LAZIM YAPILMASI GEREKENLERİ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() TAM DESTEK..Benim imzamdaki videoyuda sonuna kadar izlerseniz arkadaşlar sevinirim
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|