|
![]() |
#1 |
![]() http://www.metacafe.com/watch/234274...u_mutlaka_zle/
dinledim gerçekten güzeldi. Mustafa islamoğlu konusunda insanları bilgilendiriyor. yanlış ve sünnete aykırı bir sözünü reddediyor. gerçekten izlemenizi tavsiye ederim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() halt yemiş yine kendisi...
Kaale dahi almıyorum aha bu cübbeli gibiler ıslamoğlu hocaya laf ettikçe benim hocaya olan sevgim artıyor... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hocamız doğruları söylemiş,Allah razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() stv deki dizileri izlemeyin deyince yanlış yapmıştı değil mi
![]() cübbeli zübbesi, ne zamanki gündemden düştü düşecek bişiler zırvalayıp gündeme oturuyor. hakaret etmediği adam kalmadı. bu herifin sözü işinize gelmeyince "yalan" oluyor, bu haberdeki gibi işinize gelince bastırıyorsunuz "Allah razı olsun" duasını ![]() mahmut efendiden sonra başa geçecek birkaç adam vardı, onlardan biri cübbeliydi, diğerleri öldürüldü! öldürenler kimin tetikçisiydi? karşılığında neler aldılar? iyice araştırılması gerekiyor! Konu Beylerbeyi tarafından (09-03-2011 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
valla arkadaşlar bu konuları daha önce çok tartıştım..hep aynı hikaye..furkanada bu yazdıklarının cevabını en az 50 kere verdim..o nedenle tekrar tekrar aynı tartışmaları yapmak istemiyorum..ancak insanların itibar ettiği adamlara seviyesiz ve hakaret içeren yorumlar yapmaya devam ederseniz seviyeli karşılık verilmesini beklemeyin..inşallah devam etmez..aksi taktirde sizin dilinizle konuşmaya başlayacağız.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
şu videoları izledin mi baştan sona ? Allah rızası için izle ve oradaki iddaalara ne gibi bir cevap getireceğini merak ediyorum. Daha önce cevapladım diyorsun cevaplarını bul ve buraya koy bakalım nasıl cevaplamışsın . |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
senin başkasıyla 50 kez tartıştığını ben nerden bileyim? şuan biz tartışıyoruz sağlam cümleler kuracağına kalkıp "bunu furkanla 50 kez tartıştım" diyorsun. yanınızda olamadığım için özür dilerim ![]() aslında benim de yorum yapmama gerek yok. ben de 50 kez olmasa da 40 kez tartışmıştım forumdaki "x" adlı kişiyle. o zaman ne diyorum "tıp" (mı?) beni uyarmak sizin haddinize değil, nasıl istiyorsanız öyle konuşun benimle, sizden seviyeli olmanızı da beklemiyorum. çok ciddiyim. rahatlayacaksanız hakaret de edebilirsiniz. hiç gücenmem, emin olun ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() benimsemiyorum mustafa hocayı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() şunu söylemek isterim herzamanki gibi Ahmet hocanın üslubu hiç hoş değil...
cami kürsüsünü meclis kürsüsü gibi görüp bu şekilde isim vererek ve hiç bir müminin ağzına yakışmıyacak afedersiniz 'çüş' gibi ifadelerle savunma yapması çok yanlış ve kırıcı... söylediğine gelince Mustafa İslamoğlu nun eğer gerçekten böyle bir yanlışı varsa çok şaşırtıcı.. hocamız bir açıklama yapsa iyi eder gerçekten.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|