|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Alınan bilgiye göre emniyet güçleri, 28 Şubat soruşturması kapsamında 18'i Ankara'da olmak üzere toplam 30 ayrı adreste arama yapıyor. Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 civarında yerde arama yapıldığı ve emekli Orgeneral Çevik Bir hakkında gözaltı kararı çıkartıldığı bildirildi. Aramalar bu sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. Arama yapılan yaklaşık 30 adres, Ankara ve İstanbul'un da aralarında olduğu değişik illerde bulunuyor. Hakkında gözaltı kararı çıkartılan kişiler arasında 28 Şubat sürecinde Genelkurmay 2. Başkanlığı görevinde bulunan emekli Orgeneral Çevik Bir de yer alıyor. Operasyonun Batı Çalışma Grubu'na yönelik olduğu belirtilirken, suçlama ise Refah Yol hükümetini devirmeye yönelik teşebbüs iddiası.. Ankara'da toplam 12 kişi hakkında gözaltı kararı var.. EVİNDE ARAMA YAPILAN EMEKLİ PAŞALAR Öte yandan dönemin komutanları, Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, Emekli Tuğgeneraller Kılıçarslan ve Koralp'in de evinde aramalar yapılıyor.. Öte yandan Ankara ve İstanbul'un dışında 6 şehirde de aramalar yapılıyor.. HSYK BAŞKANVEKİLİ'NDEN AÇIKLAMA 28 Şubat operasyonlarıyla ilgili ilk resmi açıklama HSYK Başkanvekili'nden geldi: 3 ilde 31 adreste arama var.. 31 kişi hakkında da gözaltı kararı var.. habervaktim
![]() Konu Cihannur tarafından (04-13-2018 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Konu başlığının düzenlenmesi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 12 yıllık kademeli ve zorunlu eğitimin yasallaşmasıyla birlikte 28 Şubat süreci sona erdi. Şimdi sıra 28 Şubat 1997 askerî darbesini gerçekleştirenlerden hesap sorulmasına geldi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() herşeyi kafamda bir şekilde oturtuyorum ama bu eğitim sisteminin değişmesinin 28 şubatla alakasını çözemedim eğitim 8 yıl olmadan önce ülkemizde herkes profosör bilim adamı falaln oluyorduda 8 yıl oluncamı kesildi bunlar 12 yıl olunca yine herkes profosör olmayamı başlıcak yoksa sizin yıllarca nemalandığınız ülkenin dindar siyaseti için bitmeyen bal olan başörtülülere oy kıyağınızmı onu çözemedim belki biri anlatır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() http://haber.rotahaber.com/28-subatt...ga_262189.html ![]() Çevik Bir ve Nuh Mete Yüksel'e gözaltı / 12 Nisan 2012 Perşembe 9-47 ![]() 30 Adreste 28 Å�ubat araması - En DoÄŸru ve Güncel Haber Çok doğru, çok yerinde bir operasyon, herkes yaptığının hesabını versin! Emeği geçen herkese helal olsun! Refarandumda EVET diyenlere olmadık hakaretler yağdıranlara da KAPAK olsun! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Türkiye'de idam cezası kaldırılmasaydı 12 Eylül'ün darbecibaşısı Kenan Evren'i, 28 Şubat'ın darbecibaşısı Çevik Bir'i ve 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerine iştirak etmiş olan diğer darbecileri idam edebilirdik. İdam cezası kaldırıldığı için darbecileri asamayacağız ve besleyeceğiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
idam kalkmasaydı falan filan şu kadar söylüyorum adamın biri çıkıcak allah göstermesin başbakanı öldürücek bu hükümet onuda asamaz boşuna maval okuyosunuz eğer asılcak olsa yani asabilseler iktidar sizde yasayı bugün çıkartırlar o işler öyle terörist başını mhp asmadı demeye benzemez kan alırlar adamdan |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Umutlanın. 4+4+4'lük 12 yıllık zorunlu eğitimle tek tip insan yetiştirilmeyecek; demokratik ve özgürlükçü bir eğitim sistemi uygulanacak. Kur'an-ı Kerim dersine girmeyenler kâfirdir, girenler yobazdır denilemez. Halkımızın çoğunluğu da böyle demeyecektir inşaallah. Alıntı:
Maval okumuyorum gerçekleri söylüyorum. İdam kaldırıldığı için darbecileri asamayız. İdamı geri getirsek bile yasalar geriye dönük işlemeyeceği için yargılanmakta olan darbecileri yine asamayız. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 28 şubat 1000 yıl sürece diyen dönemin genel kurmay başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu,
Dönemin cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz Medyada destek veren kişiler, bazı cemaat liderleri bunlar neden gözaltına alınmalı Sadece sembol isimlerle sınırlı kalmasını istemiyorum.. Askerlerde fazla suç bulmuyorum. Çünkü içinde yetişmiş oldukları sistem gereği yaptıklarının suç olduğunun farkında bile değildiler. Fakat yaptıklarının suç olduğu bedahet derecede ortada olan isimler daha fazla müeyyide veya yaptırım uygulanmalı.... Konu Garibüzzaman tarafından (04-12-2012 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|