Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2013, 14:18   #29
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Uzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen inanıyormusun ki Mavi Marmara baskınından sonra türkiye israil ile olan ilişkilerini kessin ? Hatta sıkıyorsa kessin. Bak bakalım yiyecek yemek, alacak mazame, uçuracak uçak bulabilecekmisin türkiyede.

Hatta hala inanmadıysan bir de örnek vereyim;

Israil Merkezi Istatistik Burosu tarafindan aciklanan verilere gore, Israil ile Turkiye arasindaki ticaret hacmi 2010 yilinda bir onceki yila gore %26 artarak, $ 2.473 milyar’dan $ 3.124 milyar’a yukselmistir.

Israil’in Turkiye’ye ihracati % 22 artarak $ 1.309 milyar’a, Turkiye’den ithalati ise %29 artarak $ 1.799 milyar’a ulasmistir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nato'nun kurulma sebebi nedir ?

Nato bir savunma örgütüdür. Bünyesindeki ülkeleri savunma amacıyla kurulmuştur. Ama artık farkındamısınız bilmiyorum ama artık Nato Emperyalist güçlerin amaçlarına hizmet etmektedir ( müslüman devletlerin dize getirilmesinde ).

Patriotlar meselesine gelince. Kullanamadığın füzelerin senin ülkende ne işi var ? Siz sanıyormusunuz ki suriye çok güzlü bir devlet. Türkiye - Suriye savaşı çıksa 1 haftada yerle bir olur Suriye. Neden getirildiği hakkında tam bir bilgim yok ama hiçbir hıristiyan devlet hiçbir müslüman devlete boşu boşuna yardım etmez.
Türkiye olarak İsrail'le diplomatik ilişkilerimizi 2. katip seviyesine düşürdük. İsrail'le diplomatik ilişkimiz asgari düzeylere inmiştir. Özel sektörün ticaretiyle ilgili bir kısıtlama getirilmemiştir. Özel sektörün faaliyetlerinden dolayı Türkiye'yi sorumlu tutamazsınız. İsrail'i gözünüzde çok büyütmeyin. Türkiye, İsrail'le ilişkilierini asgari düzeylere indirmesine rağmen ekonomik olarak ve askerî olarak başarıyla yoluna devam etmektedir.

NATO'nun Sırbistan'a ve Libya'ya yapğı müdahaleleri de hatırlayınız. Sırbistan'ın İslam ülkesi olmadığını biliyorsunuzdur. Ayrıca NATO'nun Libya'ya yaptığı müdahalenin sonuncunda Libya halkını zalim darbeci diktatör Muammer Kaddafi'nin elinden kurtardığını da hatırlayınız

Suriye'nin elinde kimyasal silahlar vardır ve o kimyasal silahlar mevcut siyasi şartlarda Türkiye için tehdit oluşturmaktadır.
Vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak için patriotları getirttik. Patriotlar, Suriye'den ülkemize karşı yapılabilecek ze saldırılarını etkisiz kılmak için getirtilmiştir.

Alıntı:
Uzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hatta şu lafına '' Lütfen laikçilerin ve faşistlerin yalanlarına ve dolanlarına kanmayınız. Laikçiler, AK Parti'ye AK Parti Müslümanların partisi, dindarların partisi olduğu için düşmanlık yapıyorlar.'' diyecek birşey bulamıyorum. Sen ne okuyor nerede yaşıyorsun ? (diyip fazla uzatmıyorum)
2009 Yerel Seçimleri sürecinde Kanal B televizyonunda bir programa katılan dönemin CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na programın öncesinde programın sunucusu Nahit Duru, şunları söylemektedir:

"Haberal (Mehmet Haberal) bana şu talimatı verdi: Dedi ki, ne yaparsan yap, ne yaparsan yap, bunların (AK Parti) oyunu azaltacak, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne pu..luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız; ama esas Saadet'i (Saadet Partisi) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse, Saadet'e (Saadet Partisi) 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum, çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun. Ertan ağbiye açtım telefonu, Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanları dâhil getirdim, buraya getirdim ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az 1 puan artırdı."

Nahit Duru ve Kanal B yazarak internetten küçük bir araştırma yaparsanız konuyla ilgili videolara ulaşabilirsiniz.

Kötülerin amaçları, dindarların partisi olan AK Parti'yi iktidardan düşürerek iktidara CHP-MHP faşizm koalisyonunu getirtmektir. Kötüler, bu amaçları doğrultusunda her türlü şeyliği yapmaktan da çekinmemektedirler.

Konu Cihannur tarafından (01-31-2013 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla